Greška

Došlo je do greške.

Apple AirPower proizvodnja je počela, stiže kasnije tokom godine

22.01.2019 15:00 | 0 Mobile
Apple AirPower proizvodnja je počela, stiže kasnije tokom godine


Nakon što su korisnici izgubili nadu da će se AirPower ikada materijalizovati, glasine o dolazećoj objavi ponovo su počele da se pojavljuju, pošto su renomirani analitičari i insajderi nagovestili da će se uređaj pojaviti tokom 2019. godine.

Iako smo imali ranija nova pojavljivanja naziva bežičnog punjača na određenim regionalnim Apple veb stranicama, kao deo opisa novog dodatka za iPhone XS, Digitimes sada dodaje nove informacije i spekulacije o početku proizvodnje.

Izvori iz Apple lanca snabdevanja tvrde da je AirPower zaista "konačno u proizvodnji", a očekuje se da će biti komercijalno dostupan "kasnije tokom 2019. godine".


Pogledajte još: Novi iPad-i se očekuju tokom prve polovine godine


Ukoliko je proizvodnja uređaja u toku, to sugeriše da je Apple prevazišao tehničke izazove za koje se sugeriše da su sprečili pojavu AirPower-a prošle godine, a ukazuje i da će se uskoro pojaviti u prodavnicama širom sveta.

Kada je prvi put prikazan, bežični punjač je prikazan kako istovremeno puni kompatibilni iPhone, Apple Watch i par AirPod-ova. Novi refresh uređaja bi se mogao desiti na proleće.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Microsoft Launcher 5.2 za Android pristiže beta korisnicima

Nokia je u planu imala pametni sat i tablet, ali je odustala od razvoja

10104
10105
10106
10107
10108
10109