Greška

Došlo je do greške.

Apple Watch Series 7 satovi su izdržljiviji i stižu sa većim ekranima

15.09.2021 10:11 | 0 Mobile
Apple Watch Series 7 satovi su izdržljiviji i stižu sa većim ekranima


Apple je predstavio Watch Series 7 pametne satove, koji izgledaju nešto drugačije od svojih prethodnika. Displej sada ide gotovo do ivice kućišta, što znači da će sadržaj biti vidljiviji i lakši za čitanje.

Okviri oko ekrana su sada tanji i znose svega 1,7 milimetara, dok je always-on mod ekrana za 70 procenata svetliji. Apple tvrdi da je moguće smestiti 50 odsto više teksta na displej novih satova u odnosu na Series 6. Tu je i podrška za novu tastaturu na ekranu, sa mogućnošću prevlačenja.

Nove pozadine koriste porednosti povećanog ekrana, a ovo uključuje i modularnije pozadine. Ipak, veći displej ne znači da je on i delikatniji. Apple tvrdi da su novi Apple Watch Series 7 ekrani otporni na lomljenje i imaju IP6X sertifikat za otpornost na prašinu i pesak.

Izuzev pomenutih izmena, Series 7 je u najvećoj meri isti kao Series 6 - tu su isti senzori i procesori, podrška za do 18 sati radnog veka baterije i punjač koji podržava punjenje preko USB-C porta i puni bateriju 33% brže.

applewatch2_2.jpg


Apple Watch Series 7 u varijanti od aluminijuma stiže u ukupno pet boja: crna, plava, crvena, zlatna i tamno zelena. Satovi koriste watchOS 8 koji je dobio neke nove funkcije. Vožnja bicikla na otvorenom će sada imati bolju podršku i zaustavljaće automatski vežbu kada se zaustavite na semaforu ili se odmarate.

Watch će moći kontaktira hitne službe, a nadogradnju dobija i Fitness Plus uključujući mogućnosti vežbanja sa prijateljima uz SharePlay.

Apple Watch Series 7 satovi stižu od jeseni, sa početnom cenom od 399 dolara.

Izvor: The Verge

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Dojavljivač tvrdi da Samsung Galaxy S22 serija neće imati kamere ispod ekrana

Poznati su detalji procesora i baterije za Realme GT Neo2

10104
10105
10106
10107
10108
10109