Greška

Došlo je do greške.

Apple već pojačava proizvodnju iPhone XR modela

20.09.2018 16:00 | 0 Mobile
Apple već pojačava proizvodnju iPhone XR modela


Trenutno se u pretprodaji nalaze novi iPhone XS i iPhone XS Max modeli, dok će se jeftiniji iPhone XR u prodaji naći tokom druge polovine oktobra. Kao najjeftinija konfiguracija u Apple liniji, iPhone XR je uređaj koji mnogi s nestrpljenjem očekuju iako ga karakterišu vidljive razlike u odnosu na više premijum modele.

Prema navodima DigiTimesa, i sam Apple je veoma optimističan kada je u pitanju iPhone XR prodaja. Kompanija je nedavno pojačala porudžbine delova, kako bi se spremila za oktobarsku objavu telefona. Jedan od razloga, zbog kojih Apple očekuje dobru iPhone XR prodaju jeste što ima nižu cenu nego iPhone XS i pored toga što stiže sa manjim izmenama na polju hardvera.


Pogledajte još: Analitičari: iPhone Xr je previše jeftin, mogao bi uticati na Apple zaradu


iPhone XR ima LCD ekran umesto OLED-a, jednu kameru na poleđini umesto dve, nema podršku za 3D Touch. Početna cena telefona u SAD iznosi 749 dolara, naspram 999 dolara koliko košta iPhone XS.

Očekuje se da će iPhone XR činiti oko 60 procenata ukupne prodaje svih 2018 iPhone modela, a prodaja u Kini bi mogla biti specifično jaka, zbog implementiranja dual-SIM podrške.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

OnePlus 6T video nagoveštava senzor otiska prsta u ekranu (video)

Metro: Exodus trejler pokazuje lepotu koju donosi Nvidia RTX (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109