Greška

Došlo je do greške.

Apple planira da predstavi gejming Mac računar tokom 2020. godine?

30.12.2019 09:11 | 0 Hardver
Apple planira da predstavi gejming Mac računar tokom 2020. godine?


Trenutno PC uređaji dominiraju eSports scenom i iako postoje Mac gejmeri, jasno je da PC platforma nudi veću prilagodljivost, modularna je i lakša za nadogradnju, te je stoga i glavni izbor profesionalnih gejmera u odnosu na Mac računare.

Zasnovani na poprilično bizarnim glasinama i informacijama do kojih je došao Patently Apple, izveštaji iz Tajvana sugerišu da Apple planira da zakorači na gejming scenu tako što će tokom 2020. godine predstaviti gejming Mac. U ovom trenutku, Apple-ovi najjači iMac i MacBook Pro modeli su sposobni za gejming do određenog nivoa.

Ipak, benchmarking rezultati pokazuju da ovi računari nisu najbolja i najjača opcija kada je gejming u pitanju i to je izgleda segment koji Apple želi da pokrije. Glasine sugerišu da će gejming Mac biti uređaj sa cenom od oko 5000 dolara, a mogao bi stići u AiO (All-in-One) formi ili u obliku gejming laptopa.

 

Pogledajte još: Najskuplja Mac Pro konfiguracija košta 52.599 dolara


Ostaje da se vidi da li će se ove neobične glasine obistiniti, s obzirom na to da Apple nikada do sada nije bio specifično zainteresovan za gejming tržište. Pomenute informacije je stoga potrebno uzeti sa rezervom, a više detalja bi moglo biti dostupno u budućnosti.

Izvor: TweakTown

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Logitech G815 i G915 - Najbrže gejming tastature do sada (video)

Ransomware: Dobar, loš, zao na globalnoj mreži (infografik)

10203
10205
10206
10207
10208
10209