Greška

Došlo je do greške.

Apple korisniku se zapalio iPhone X tokom nadogradnje na iOS 12.1

15.11.2018 10:20 | 5 Mobile
Apple korisniku se zapalio iPhone X tokom nadogradnje na iOS 12.1

 

Čovek po imenu Rahel Mohamad, koji živi u državi Vašington, rekao je Apple-u pre nedelju dana putem tvitera da je njegov iPhone X eksplodirao dok je uređaj ažurirao na iOS 12.1. Prema Mohamadu, njegov telefon je bio u procesu ažuriranja iOS 12.1 prošle srede kada je priključio telefon u utičnicu.

Muhamed je rekao da je "tamno sivi dim počeo da dolazi iz telefona. Ažuriranje je završeno i čim se telefon uključio, počeo je da se puši i zapalio se." Napomenuo je da je koristio zvanični Apple Lightning kabl i adapter za utičnicu koji je došao u kutiji sa njegovim iPhone X uređajem, te da je prestao puniti telefon neposredno pre eksplozije.

 

Pogledajte još: Neki Apple korisnici prijavljuju čudno izbacivanje sa Apple ID naloga

Nakon tvita, kompanija Apple je kontaktirala Muhameda putem zvaničnog Apple Support Tvitter naloga (@AppleSupport). Apple je odgovorio da eksplozija nije "očekivano ponašanje" i rekla da će s njim rešiti problem putem direktnih poruka.

Interesantno je, nakon što je Apple Support preko Tvitera počeo da komunicira sa Rahelom, drugi iPhone X korisnik se požalio kako je njegov telefon počeo da se zagreva nakon ažuriranja na iOS 12.1. Apple je zatražio i od ovog korisnika da pošalje direktnu poruku kako bi mogao i privatno razgovarati sa njim.

Izgleda da ne postoji više ovakvih slučajeva koje su korisnici imali sa iPhone-om X i najnovijom javnom nadgradnjom iOS-a. Ipak, ako ste korisnik ovog telefona, budite na oprezu ako vršite nadogradnju na iOS 12.1, moguće je da će se pregrevati.

Izvor: Phonearena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Censored Član postova: 1466
Kako sad neki nenaspavani mucenici pregledaju programski code...
djalf Član postova: 5036
iPhone X, Alahu Akbar edition
ericm Član postova: 3190
Senzacija!

Bitkoin u padu, dosegao najniži nivo ove godine

Facebook Messenger omogućio Unsend opciju

10104
10105
10106
10107
10108
10109