Greška

Došlo je do greške.

Aplikacija eKnjižara na Samsung Galaxy A tabletu

25.06.2015 14:00 | 0 Mobile
Aplikacija eKnjižara na Samsung Galaxy A tabletu

Velikom broju ljudi čitanje knjiga je omiljeni hobi i ne mogu da zamisle opušteno popodne, vikend ili putovanje bez omiljenog štiva. Kako je sezona godišnjih odmora, a na plaži sigurno nema dobro opremljene biblioteke ili knjižare, korisnici Samsung Galaxy A tableta biće u prilici da pročitaju dobru knjigu na aplikaciji eKnjižara na ovom uređaju, poručuju iz ove kompanije.

Tokom letnje promocije koju je pripremila kompanija Samsung, do 5. septembra eKnjižara aplikacija je dostupna besplatno kroz Galaxy Gifts vidžet gde sa Samsung promo police korisnik može skinuti više od 70 odabranih, besplatnih knjiga najrazličitijih žanrova. Skidanjem aplikacije sa Samsung Galaxy app prodavnice dobija se jedinstveni katalog u kome pomoću pretraživača ili odabirom žanra, korisnik lako pronalazi željeni naslov.

Samsung predstavio 9,6-inčni Galaxy Tab E tablet

Među odabranim, besplatnim knjigama, nalazi se za svakoga po nešto – od stripova i magazina, do romana i dečjih slikovnica. Aplikacija eKnjižara u svojoj bazi sadrži i veliki broj dodatnih naslova koji su dostupni za kupovinu. Aplikacija nudi kratak opis i cenu naslova koji je interesantan, a ukoliko korisnik želi, kupovinu može obaviti jednim klikom koji vodi na Android market odakle se naslov može preuzeti.

Tanki i lagani Samsung Galaxy Tab A ima operativni sistem Android 5.0 Lillipop, opremljen je 9,7-inčnim ekranom i dolazi sa novim odnosom stranica 4:3 koji je prilagođen formatu stranica na Internetu, elektronskih knjiga i časopisa, za prirodnije i proporcionalnije iskustvo čitanja.

Izvor: Samsung

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei Demo Truck posetio srpsku prestonicu

LG nema planova da na G4 telefon donese Android 5.1.1 ažuriranje

10104
10105
10106
10107
10108
10109