Greška

Došlo je do greške.

Apex Legends je dostupan i već ima preko milion preuzimanja

05.02.2019 16:10 | 0 Games
Apex Legends je dostupan i već ima preko milion preuzimanja


Nakon što su tokom vikenda procurele informacije o Apex Legends, sinoć su Respawn i EA zvanično objavili igru. Kao što se i očekivalo, igra je besplatna, deo je Battle Royale žanra i smeštena je u Titanfall univerzumu. Respawn je u tajnosti radio na igri, a izgleda da su se taktika i brza objava naslova isplatili.

U ovom trenutku, Apex Legends je dostupan manje od 24 sata, a igra je već preuzeta preko milion puta. Respawn je potvrdio i da ne radi na Titanfall 3 naslovu (za sada), te da će Apex Legends franšizu održavati u životu u međuvremenu.

Apex Legends zarađuje na više načina - igra će imati sezonski Battle Pass, za pasionirane igrače koji žele dodatne nagrade; tu su i lootboxovi, ali po fer sistemu. Takođe, svi skinovi će biti dostupni za direktnu kupovinu, pa igrači neće morati da se oslanjaju na RNG.

Na kraju, Apex Legends će imati likove koji mogu da se kupuju. Likovi se otključavaju besplatno tokom igranja određeni broj sati, a moguće ih je i kupiti za novac. Apex Legends je dostupan preko Origina za PC, kao i za Xbox One i PlayStation 4 konzole.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Capcom razmatra ideju Resident Evil 3 rimejka

Samsungov procureli koncept video inspirisao render dizajn za savitljivi Flex telefon

10404
10405
10406
10407
10408
10409