Greška

Došlo je do greške.

AORUS FI27Q/FI27Q-P monitori su prošli zvaničnu NVIDIA G-SYNC sertifikaciju

27.09.2019 10:18 | 0 Multimedija
AORUS FI27Q/FI27Q-P monitori su prošli zvaničnu NVIDIA G-SYNC sertifikaciju


Saopštenje za javnost

GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih karti, predstavio je prvi taktički gejming monitor AD27QD još u januaru ove godine, čime je privukao veliko interesovanje publike i pozitivne povratne informacije.
 
Krojeći rešenja prema različitim zahtevima korisnika, AORUS nastavlja da razvija nove mogućnosti i integriše ih u svoju postavu monitora. Nedavno predstavljeni FI27Q i FI27Q-P su dobili zvaničnu sertifikaciju kao NVIDIA G-Sync kompatibilni modeli, nudeći ultimativno glatko gejming iskustvo bez cepanja i treperenja slike. Ako tražite visoku rezoluciju sa vremenom odziva od 1 ms, osvežavanje od 165 Hz i IPS gejming monitor sa HDR400 standardom, te NVIDIA G-SYNC kompatibilnost, AORUS FI27Q i FI27Q-P poseduju sve pomenuto!

I AORUS FI27Q i FI27Q-P su prošli sertifikaciju VESA Display400 standarda koji korisnicima daje spektakularni kvalitet ekrana i ispunjava 95% DCI-P3 standarde, zajedno sa 10-bitnim bojama, što dozvoljava korisnicima da uživaju u igrama dok su okruženi neverovatno lepim slikama.

aorus2_2.jpg


AORUS FI27Q-P nudi ekskluzivne High Bit Rate 3 (HBR3) mogućnosti koje obezbeđuju veliki protok tako da gejmeri više neće biti limitirani dok uživaju u visokom protoku pri brzini osvežavanja od 165Hz i QHD gejmingu. Opremljen je i prvom na svetu tehnologijom Ekvilajzer crne 2.0 (Black Equalizer 2.0), koja omogućava simultano procesiranje 1,296 particija i optimizuje ekran dodatno osvetljavajući mračnu stranu slike za bolju vidljivost. Štaviše, ekskluzivne AORUS ANC (Aktivno poništavanje buke) 2.0 mogućnosti dozvoljavaju gejmerima da urone u najbolje zvučno iskustvo koje AORUS FI27Q-P dozvoljava.

Praktičnost i estetika su podjednako bitni kada se planira dizajn AORUS monitora. Prelepo RGB svetlo, pomenuti Ekvilajzer crne i, ANC tehnologija, zajedno sa AORUS Stabilizatorom nišana, GameAssist, Kontrolnoj tabli sa informacijama o hardveru, OSD pomoćnikom, su namenjene da pomognu gejmerima da streme ka pobedi.

Izvor: Gigabyte

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Spoj najnovijih tehnologija u štampi i grafičkog dizajna na ovogodišnjem Grafima sajmu

Google proslavlja 21. rođendan

10304
10305
10306
10307
10308
10309