AOC i Porsche zajedno donose dva nova monitora

Oni koji su u potrazi za pedigreom sportskog automobila u svom narednom monitoru, mogu se odlučiti za najnovije modele kompanije AOC.

Oni koji su u potrazi za pedigreom sportskog automobila u svom narednom monitoru, mogu se odlučiti za najnovije modele kompanije AOC. AOC je upravo objavio dva monitora, koji su kreirani u saradnji sa Studio F. A. Porsche.Displeji su smešteni na zakrivljenom postolju, koje služi i kao mehanizam za sprovođenje jednog kabla, koji se na svom kraju razdvaja u kabl za struju i HDMI portove.Kada su specifikacije u pitanju, displeji imaju veličinu ekrana od 24 inča (model PDS241) i 27 inča (model PDS271). Svaki ekran stiže sa Full HD 1080p rezolucijom i 5ms odzivom. Paneli imaju i veoma tanke okvire oko ekrana sa gornje, leve i desne strane.AOC/Porsche monitori se prodaju preko Amazona, po cenama od 199 dolara za 24-inčni i 249 dolara za 27-inčni model.Izvor: WindowsCentral

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi