Antec predstavio VP F seriju napajanja

Kompanija Antec ovih dana predstavila je svoju najnoviju seriju napajanja namenjenu evropskom tržištu. Novo VP550F napajanje je Antec-ov svestrani model niže do srednje klase namenjen krajnjim potrošačima, kako je poručeno iz same kompanije. VP550F ima 80 PLUS sertifikat sa 87 odsto efikasnosti, tih ventilator od

Kompanija Antec ovih dana predstavila je svoju najnoviju seriju napajanja namenjenu evropskom tržištu. Novo VP550F napajanje je Antec-ov svestrani model niže do srednje klase namenjen krajnjim potrošačima, kako je poručeno iz same kompanije. VP550F ima 80 PLUS sertifikat sa 87 odsto efikasnosti, tih ventilator od 12 cm kao i teške kondenzatore. Tu su takođe i dual +12V rejlovi za veoma stabilnu snagu. Kompanija Antec nije ovog puta objavila tačan datum pojavljivanja u prodavnicama ove serije napajanja, kao ni cene. Takođe je pomalo čudno što nam nisu objavljeni detalji o svakom pojedinačnom napajanju, obzirom da se radi o celoj seriji.  
Antec VP F napajanja

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi