Antec predstavio dva nova napajanja za gejmere

Kompanija Antec predstavila je dva nova napajanja namenjena gejmerima koja ulaze u njihovu High Current Gamer M seriju. Ova dva modela koja nose nazive HCG-750M i HCG-850M donose 750 W odnosno 850 W snage. Oba napajanja dolaze sa Antec-ovim patentiranim 16-socket dizajnom, koji omogućava bolje povezivanje i fleksibilnost prilikom povezivanja

Kompanija Antec predstavila je dva nova napajanja namenjena gejmerima koja ulaze u njihovu High Current Gamer M seriju. Ova dva modela koja nose nazive HCG-750M i HCG-850M donose 750 W odnosno 850 W snage. Oba napajanja dolaze sa Antec-ovim patentiranim 16-socket dizajnom, koji omogućava bolje povezivanje i fleksibilnost prilikom povezivanja 8-pinskih konektora. Pored toga, napajanja su delimično modularna, i donose kablove u rukavima koje Antec naziva “Stealth Wires”. Antec-ova nova High Current Gamer M napajanja su programirana da rade pri 50 stepeni, a imaju 80 Plus Bronze sertifikat. Antec nije objavio kada će početi prodaju novih napajanja niti koja će im biti cena.
antec napajanja za gejmere

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi