Android Wear dobio prvi app launcher

Sada se pojavila i prva aplikacija ovog tipa za Android Wear, što je svakako dobra vest, obzirom da je podrazumevano potrebno skrolovati kroz kompletne opcije kako bi se stiglo do aplikacija.

Android Wear je nova platofrma kompanije Google namenjena pametnim satovima i sličnim uređajima. Bez obzira što koristi brend Android, u pitanju je u potpunosti nov sistem, što znači da neće biti lako portovati aplikacije sa “velikog” Androida. Veoma bitna vrsta aplikacija za sve Android korisnike jesu app launcheri. Sada se pojavila i prva aplikacija ovog tipa za Android Wear, što je svakako dobra vest, obzirom da je podrazumevano potrebno skrolovati kroz kompletne opcije kako bi se stiglo do aplikacija. Prvi app launcher za Android Wear se pokreće jednostavnim pokretom sa leve ivice ekrana i prikazuje listu svih aplikacija, koje se potom pokreću klikom na ikonicu. Kao što se može očekivati od svega što je mlado, a ima veze sa Androidom, aplikacija ne radi savršeno i optimizacija nije za sada dobra za Samsung Gear Live, dok se sa druge strane ističe da radi bez problema na LG G Watch pametnom satu.
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi