Android tastature sada i za fanove klubova Premijer lige

Manchester City FC Keyboard i Chelsea FC Official Keyboard pretvaraju tastature Android uređaja u boje klubov,a pa čak dodaju i neke klupske fraze

U prethodnoj vesti ukazali smo vam na neke od najboljih third-party tastatura za Android i iOS platforme. Ovog puta ćemo se fokusirati ne neke zanimljive, a radi se o aplikacijama za fanove Fudbalskih klubova Mančester Siti i Čelzi.
Manchester City FC Keyboard i Chelsea FC Official Keyboard pretvaraju tastature Android uređaja u boje klubova pa čak dodaju i neke klupske fraze. Takođe, ako krenete da kucate Dr, kao predlog će vam iskočiti Drobga u Čelzi tastaturi. Boja tastature i tema ekrana takođe mogu da se promene u zavisnosti od toga da li klub igra kod kuće ili u gostima, a aplikacija dodaje i neke vesti koje se odnose na klub na vaš početni ekran ili putem društvenih medija. Čelzi tastaturu možete preuzeti ovde, a Mančester Siti tastaturu možete pronaći ovde.
 
androidtastatura2.jpg
Izvor: Pocketlint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi