Greška

Došlo je do greške.

Android R primećen na Google Pixel 4 telefonu

19.01.2020 17:51 | 0 Software/Web
Android R primećen na Google Pixel 4 telefonu


Odmah na početku je potrebno istaći da Geekbench listing, gde je primećena verzija Android R softvera, prijavljuje softver na OS nivou u samoj aplikaciji i relativno ju je lako lažirati. Zbog toga je navedene detalje potrebno uzeti sa rezervom. U svakom slučaju, Google nije objavio gotovo ništa o narednoj verziji svog mobilnog operativnog sistema i ovo su neki od prvih detalja o Android R verziji.

Sam Geekbench listing ne otkriva konkretne informacije, sem Google Pixel 4 telefona i njegovog Snapdragon 855 čipseta, kao i 6GB RAM-a. Naravno, tu je i intrigantna "Android R" oznaka, koja je vidljiva u listingu. Na osnovu ovoga je moguće samo izvući neka nagađanja i spekulacije.

 

Pogledajte još: Android 11 bi konačno mogao omogućiti snimanje videa veličine preko 4GB


Nema sumnje da Google vredno radi na narednoj verziji Androida, a poslednje informacije koje su se pojavile ukazuju na Android Open Source Project i mogućnost ukidanja limita za kreiranje fajlova većih od 4GB tokom snimanja videa. Tada se pominjala oznaka Android 11, ali ostaje da se vidi za koju oznaku će se Google odlučiti kod naredne verzije Androida.

Google Pixel 4a se takođe u prošlosti pojavljivao u vestima, a moguće je da će dodatni razvoj na ovom uređaju omogućiti više informacija i o Android R softveru.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Novi sertifikovani Honor telefon bi mogao biti V30 Lite

Lisa Su je ponovo potvrdila 'Big Navi' i Zen 3 za 2020. godinu (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509