Greška

Došlo je do greške.

Android podrška za Windows 10 Mobile je za jednostavne aplikacije

13.05.2015 09:30 | 2 Software/Web
Android podrška za Windows 10 Mobile je za jednostavne aplikacije

Mnogi misle da olakšavanje posla developerima da portuju svoje aplikacije na Windows Phone nije dobra ideja, posebno jer će biti u iskušenju da više ne rade aplikacije za Windows Phone. Međutim, Microsoft misli drugačije, imajući u vidu da će portovanje Android aplikacija na Windows Phone imati određena ograničenja.

Kevin Galo iz Microsofta je poručio za TechRadar, da njegova kompanija ima za cilj da smanji troškove za one koji žele da donesu aplikacije na Windows Phone. Kao što je već pomenuto, biće nekih ograničenja portova za Android aplikacije, a jedno od njih se odnosi na Continuum.

Android ili iOS aplikacije portovane na Windows Phone, neće imati desktop interfejs kada se prebace na veliki ekran i tastaturu koristeći Continuum. Ovakvo rešenje verovatno ima za cilj da developeri u potpunosti razvijaju aplikacije kao prirodne Windows Phone aplikacije, a ne kao Android ili iOS portove. Sa druge strane, opcija za portovanje aplikacija je perfektna za jednostavne aplikacije koje su izrađene od strane kompanija sa poslovanjem u raznim oblastima.

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Assassin's Creed Syndicate zvanično najavljen

Android 5.1 stiže na Galaxy S6 i S6 Edge telefone sledećeg meseca

10504
10505
10506
10507
10508
10509