Greška

Došlo je do greške.

Android Pie za Galaxy S9 će imati tamnu temu

06.10.2018 18:06 | 2 Mobile
Android Pie za Galaxy S9 će imati tamnu temu


Galaxy S9 će uskoro dobiti Android 9.0 Pie, a softverski buildovi za uređaj su se već pojavljivali onlajn, omogućavajući znatiželjnim developerima da ih testiraju na sopstvenim uređajima. Konstantno se pojavljuju informacije o onome što će novi softver doneti, a najnovije nam ukazuju na to kako će izgledati Night Mode.

Samsung je godinama preferirao čisto beli interfejs za većinu svojih aplikacija, kao i za ključne elemente interfejsa, poput obaveštenja, brzog toggle panela i glavnog menija za podešavanja. Sada to više neće biti slučaj jer Android Pie donosi koristan Night Mode toggle u podešavanjima. Ovo će korisnicima omogućiti da vrše izmene sa standardne svetle teme na tamnu temu jednim pritiskom.


Pogledajte još: Test: Samsung Galaxy S9 i S9+ (video)


Tema će izgleda biti primenjiva na sve Samsungove aplikacije i elemente interfejsa. Više fotografija izgleda tamne teme na Galaxy S9 modelu je dostupno u linku izvora.

Samsung će verovatno uskoro objaviti Android Pie za Galaxy S9, S9+ i Note9, ukoliko Project Treble bude ubrzao isporuku novog softvera.

Izvor: XDA

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Evo šta stiže u Pixel 3 XL maloprodajnom pakovanju

Fotografije OnePlus 6T telefona u zaštitnim kućištima

10104
10105
10106
10107
10108
10109