Greška

Došlo je do greške.

Android P finalni test je stigao, sledi završna verzija

26.07.2018 13:31 | 2 Software/Web
Android P finalni test je stigao, sledi završna verzija


Android P je napravio još jedan značajan korak ka objavi konkretne, završene verzije - Google je objavio finalnu preview verziju svog dolazećeg mobilnog operativnog sistema.

Beta uključuje ponašanje sistema koje se može očekivati u konačnoj verziji, a tu su i uobičajene ispravke bagova. Nakon ovoga se očekuju neke manje izmene, ali se na kraju radi o gotovo kompletnom okviru onoga što nas konačno očekuje tokom leta.

Android P predstavlja jedno od najupadljivijih ažuriranja u skorije vreme, a ovo uključuje novi interfejs za navigaciju baziranu na gestikulacijama, prerađen multitasking i osveženi app launcher. Tu su i nove alatke za digitalno zdravlje, koje uključuju praćenje korišćenja aplikacija, Do Not Disturb mod, Wind Down opciju koja pomaže da lakše zaspite i drugo. Očekuje se i poboljšanje radnog veka baterije na uređajima i upravljanje osvetljenjem ekrana.


Pročitajte još: Google zvanično prikazao Android P


Ono što je verovatno i najbitnije, jeste pitanje kada će se konačna verzija Android P softvera pojaviti na specifičnim uređajima korisnika. Google telefoni će sigurno ovo ažuriranje dobiti prvi. Međutim, kako su Android P preview verzije od početka bile dostupne na eksternim uređajima, moguće je da će se i na širokom rasponu uređaja pojaviti veoma brzo.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:


Dzoni X Novi član postova: 128
Kad će biti objavljen roadmap za Samsung telefone i Android P, jel zna neko?

Naredni Apple iPhone neće koristiti Qualcommove bežične čipove

Samsung najavio 'nesalomivi' OLED panel (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509