Greška

Došlo je do greške.

Android M je sada zvanično Android Marshmallow

17.08.2015 21:21 | 3 Software/Web
Android M je sada zvanično Android Marshmallow

Još u maju, Google je najavio Android M operativni sistem, omogućavajući ga na limitiranom broju uređaja kao developer preview. Nova verzija operativnog sistema još uvek nije zvanično lansirana, ali sada konačno znamo za koji slatkiš se Google odlučio kod ove verzije Androida. Dolazeći Google-ov mobilni operativni sistem će biti Android Marshmallow.

Google tradicionalno lansira novu verziju Androida zajedno sa otkrivanjem statue Android maskote u kompanijinom sedištu u kaliforniji. Svaka statua je dizajnirana sa nomenklaturom koja odgovara i verziji Androida koja se lansira, a najnovija u rukama drži slezov kolačić.

Iako znamo da će naredna verzija operativnog sistema nositi naziv Android Marshmallow, još uvek ne znamo koji broj će imati. Zajedno uz naziv operativnog sistema, Google je objavio i završenu verziju svog Android 6.0 SDK-a i treći (i finalni) Marshmallow softver preview koji može da se instalira na Nexus uređaje.

Google je podsetio korisnike da "kada Android 6.0 Marshmallow bude lansiran globalno kasnije ove jeseni, korisnici će morati da ručno ponovo flashuju uređaj na fabrička podešavanja, kako bi nastavili da dobijaju OTA ažuriranja na svojim Nexus uređajima".

Izvor: Neowin
 

NShappy Vip member postova: 3069
Al' će Jaffa iz Crvenke sada da profitira...
salacue Član postova: 1554
Verujem da će kod nas Srba pre biti Munchmallow.

Zaštitna maska za LG Nexus 5 2015 još više otkriva dizajn telefona

Project Ara modularni telefon odložen za 2016. godinu

10504
10505
10506
10507
10508
10509