Greška

Došlo je do greške.

Android igre stižu na Windows sledeće godine

10.12.2021 11:05 | 0 Games
Android igre stižu na Windows sledeće godine

 

Juče je bila noć godišnjeg prenosa nagrada Game Awards, a uzbuđenje oko saznanja koja je od naših omiljenih igara ove godine dospela na rang-liste možda je pokrilo jednu uzbudljivu najavu koja je objavljena pred kraj strima.

Tokom dodele nagrada Game Awards 2021, emitovane 9. decembra, Google je najavio da će mnoge svoje Android igre doneti na Windows PC 2022. To znači da više nećete morati da idete zaobilaznim putem da biste uživali u svojim Android igrama na velikom ekranu, kao što je strimovanje sa vašeg telefona ili petljanje sa BlueStacks-om.

Umesto toga, Google će vam omogućiti da izvorno preuzimate i igrate igre sa svog Google Play naloga na računar bez ikakvog softvera treće strane, ili čak vašeg telefona, ali ćete moći u potpunosti da se prepustite iskustvu pomoću miša, tastature, i svih ostalih kompatibilnih perifernih uređaja za računare.

 

Ako ste propustili: Google je proglasio svoje najbolje ekstenzije za Chrome pregledač za 2021.

Google će sledeće godine objaviti desktop aplikaciju „Google Play igre“ koja će biti kompatibilna sa računarima koji koriste Windows 10 ili 11, kaže Google. Međutim, to ni na koji način ne bi trebalo da poremeti vaše mobilno iskustvo; trebalo bi da budete u mogućnosti da prelazite sa jedne na drugu platformu bez problema, a vaša igra će ostati sinhronizovana i ažurirana!

Najava je bila prilično kratka i nije bilo jasno da li će sve, većina ili samo neke od najboljih Android igara sledeće godine dobiti kompatibilnost sa računarom. Video tvit sa Tviter naloga Game Awards je takođe bio veoma kratak, u suštini ponavljajući najavu koju smo čuli sinoć. Međutim, tvit poziva korisnike da prate Google Play Tviter nalog kako bi ostali u toku za sva ažuriranja koja će biti objavljena uskoro.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Xiaomi 12 dobija 3C sertifikat sa 67W punjenjem

Proglašene najbolje igre godine na tradicionalnom The Game Awards događaju

10404
10405
10406
10407
10408
10409