Greška

Došlo je do greške.

Android Fast Pair će prikazivati više detalja o konekciji i bateriji

22.07.2019 12:40 | 0 Software/Web
Android Fast Pair će prikazivati više detalja o konekciji i bateriji


S obzirom na to da u Android ekosistemu ne postoje samo jedne Bluetooth slušalice, Google mora da razvije rešenje koje će raditi sa najvećim brojem modela. Stoga će Androidova dolazeća Fast Pair funkcija nuditi uvid u više detalja o konekciji i bateriji.

Android Fast Pair nije novitet - karakteristika je debitovala 2017. godine i funkcija se zasniva na brzom pružanju detalja o karakteristikama telefona.

Svi Bluetooth uređaji imaju baterije, a mnogi zahtevaju da se pazi na stanje nivoa punjenja. Iako Android već prikazuje nivo baterije na ovakvim uređajima, u obzir se ne uzima mogućnost da može postojati više od jedne baterije čije je stanje potrebno pratiti. Na primer, True Wireless Stereo slušalice imaju bateriju za svaku bubicu, kao i bateriju za futrolu.

android2_31.jpg


Fast Pair će sve ovo uzeti u obzir i prikazivaće nivoe punjenja za čak tri baterije ukoliko je to potrebno. Takođe, nudiće mogućnost lociranja uređaja i upravljanje njima ukoliko su u opsegu. Sve ove informacije će biti prikazivane na jednoj Device stranici.

Navedene izmene se očekuju u Android Q verziji, ali se i od proizvođača očekuje da implementiraju podršku sa svoje strane.

Izvor: SlashGear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Dodatni renderi Google Pixel 4 telefona (video)

Vivo Z5 prikazan na zvaničnim renderima pred objavu

10504
10505
10506
10507
10508
10509