Greška

Došlo je do greške.

Android Messages v3.0 odbacuje KitKat podršku, donosi poboljšanja za obaveštenja

14.03.2018 14:39 | 0 Software/Web
Android Messages v3.0 odbacuje KitKat podršku, donosi poboljšanja za obaveštenja


Android Messages servis je dobio verziju 3.0, koja predstavlja manju nadogradnju u odnosu na verziju 2.9. Ipak, iako spolja nema vidljivih velikih izmena, nekoliko stvari je promenjeno.

Sa ovim ažuriranjem je odbačena podrška za KitKat (što na cedilu ostavlja oko 12% uređaja sa ovom verzijom platforme). Pored ovoga, Android Messages je dobio poboljšanja za obaveštenja, bolje funkcije za chat i drugo.

Android Police je uradio APK Teardown Android Messages v3.0, a evo glavnih impresija:

Obaveštenja sa brojačem fotografija i videa - Sa najnovijom verzijom Android Messages stižu nizovi, koji se mogu koristiti za prikaz broja fotografija i videa koji su poslati u poruci. Radi se o suptilnoj izmeni i svakako je u pitanju dodatak koji će aplikaciju činiti lepšom za korišćenje.

Kupovine - Android Messages donosi mogućnost obavljanja kupovina. Ovo se razlikuje od postojeće opcije slanja i primanja novca i služiće za plaćanje u maloprodaji i korišćenje industrijskih servisa. Tu je i linija, sa tekstom "SWIPE TO PAY", koja očigledno sugeriše opciju svajpovanja za proces pokretanja kupovine i finalnu potvrdu kupovine.

Slanje poruka preko WI-Fi/poboljšani chat - U najnovijem ažuriranju, novi tekst uklanja svaku sumnju u to da li će slanje poruka preko Wi-Fi raditi sa više provajdera. Korisnici će morati da verifikuju informacije o svom uređaju kod provajdera, kako bi omogućili poboljšane funkcije za chat.

APK potpisuje Google i nadograđuje postojeću Android Messages apliakciju. Oni koji ne mogu da sačekaju da Google donese ažuriranje na njihove uređaje, APK mogu preuzeti ovde.

Izvor: Android Police

Komentari

0 Dodaj komentar

Garmin Tactix Charlie pametni sat nudi napredne funkcije i dug radni vek

Firefox 59 donosi brže učitavanje i poboljšanu privatnost

10504
10505
10506
10507
10508
10509