Greška

Došlo je do greške.

Android korisnici dobijaju integraciju Meet i Gmail servisa

21.07.2020 12:01 | 0 Software/Web
Android korisnici dobijaju integraciju Meet i Gmail servisa


Google je u junu najavio da će svoj Meet servis za konferencijske pozive integrisati u Gmail aplikaciju na Android i iOS platformama. Karakteristika je za iOS korisnike počela da pristiže prošle nedelje, a od danas je dostupna i za Android korisnike.

Sa ovom integracijom, korisnici će moći da se lako uključe u video konferencije direktno iz Gmaila na Androidu. Dodeljeni Meet tab će omogućiti korisnicima da čekiraju svoj raspored i priključe se sastanku, kreiraju novi sastanak i druge funkcije, a sve to bez prebacivanja između aplikacija. Korisnici mogu da koriste i kod, koji je podeljen sa njima, kako bi se uključili u sastanak.

 

Pogledajte još: Gmail redizajn će integrisati Docs, Chat i Meet


Ova integracija je deo šireg plana kompanije Google da Gmail načini centralizovanim servisom za komunikaciju. U tu svrhu redizajnirana je Gmail aplikacija za poslovne korisnike. G Suite korisnici će videti više funkcija koje stižu u aplikaciju, kao što su Chat i Rooms integracije.

Meet tab će biti dostupan podrazumevano za sve korisnike, a oni koji žele da ga onemoguće mogu otići u meni za podešavanja i odčekirati "Show the Meet tab for video calling" opciju.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Galaxy M31s će koristiti Exynos 9611 čipset

TSMC je postao najvredniji proizvođač poluprovodnika na svetu

10504
10505
10506
10507
10508
10509