Greška

Došlo je do greške.

Android aplikacija Clubhouse konačno je dostupna u Play prodavnici

10.05.2021 09:12 | 0 Software/Web
Android aplikacija Clubhouse konačno je dostupna u Play prodavnici

 

Prošle nedelje Clubhouse je objavio da je njegova dugo očekivana Android aplikacija konačno postala zvanična, bar u smislu da ju je nekoliko ljudi koristilo. U to vreme bio je ograničen na „prijateljske testere“ (ljude koji testiraju, ne alat za testerisanje) u zatvorenoj beta verziji. Danas je dostupan za sve na Androidu. Pa, nekako: „sve“ je i dalje ograničeno na one koji imaju pozivnice za uslugu audio ćaskanja. Ali hej, makar možete da koristite aplikaciju da rezervišete korisničko ime.

 

clubhouse.jpg

 

Clubhouse je trenutno hit aplikacija na iOS-u, gde korisnici više od godinu dana čekaju na poziv za zatvorenu beta verziju. Njegova privlačnost je mogućnost slušanja audio ćaskanja u realnom vremenu poznatih ličnosti koje je usluga uspela da privuče. (Možete i sami da vodite audio ćaskanje ako se bavite takvim stvarima.) Clubhouse je privukao toliko pažnje da su svi krenuli da ga kopiraju ili da kupe od nekoga ko već ima spreman servis. Reddit, Twitter, Facebook, Spotify i Telegram imaju konkurentske usluge spremne ili su u poslednjoj fazi izrade.

 

Pogledajte još: WhatsApp postaje manje koristan ako ne prihvatite njegove nove uslove

Oni koji zaista žele da što pre koriste Android aplikaciju i rezervišu svoje korisničko ime i uđu na listu čekanja, mogu to uraditi uz pozivnicu. Na osnovu snimaka ekrana objavljenih u Play Store-u, manje-više je identičan iOS aplikaciji. Aplikacija Clubhouse je trenutno dostupna samo za korisnike u SAD, a za ostale zemlje se očekuje narednih dana. Ako ste pak nestrpljivi, takođe je dostupna i na APK Mirror sajtu odakle je možete preuzeti, instalirati (preko APK instalera) i, ako nemate pozivnicu, možete rezervisati svoj username da ga neko kojim slučajem ne bi uzeo pre vas.

Izvor: Android police

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Zaposleni u Intelu tvrdi da je njiihov prvi gejmerski GPU spreman za objavu

Samsung Galaxy Z Fold 3 i Z Flip 3 će navodno deliti isti datum izlaska kao i S21 FE

10504
10505
10506
10507
10508
10509