Greška

Došlo je do greške.

Android 12 bi mogao biti objavljen 4. oktobra

13.09.2021 10:18 | 0 Software/Web
Android 12 bi mogao biti objavljen 4. oktobra


Android 12 je u pripremi duže nego mnogi od njegovih prethodnika, ali sada imamo naznake kada bi konačno mogao biti isporučen. Mishaal Rahman, urednik sajta XDA-developers, tvrdi da Google planira da 4. oktobra objavi (Android Open Source Project) verziju Androida 12.

S obzirom na to da kompanija često objavljuje ispolirane javne verzije u isto vreme kada i AOSP, ovo sugeriše da bi vlasnici Pixel telefona nadogradnju na najnoviju verziju operativnog sistema mogli dobiti pomenutog datuma.

Ukoliko se datum ispostavi kao tačan, to ukazuje i na moguću objavu Pixel 6 telefona kasnije tokom oktobra, s obzirom na to da Google ne može da predstavi svoje najjače modele bez Androida 12. Oni koji ne koriste Pixel uređaje, moraće da se strpe izvesno vreme kako bi dobili Android 12.

 

Pogledajte još: Google je objavio poslednju betu za Android 12


Iako neki proizvođači imaju dobru reputaciju i objavljuju najnovija Android ažuriranja nekoliko nedelja nakon debitovanja softvera, drugima je za to porebno i više meseci.

Uprkos tome što je Google uspeo da smanji odlaganja ažuriranja preko svoje Project Treble inicijative, kompanijama i dalje treba izvesno vreme da prilagode Android za svoje korisničke interfejse, kao i da testiraju softver sa provajdrima i korisnicima.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Logitech Video Konferencije Visokog Kvaliteta

Poznat datum objave Realme GT Neo2 telefona

10504
10505
10506
10507
10508
10509