Greška

Došlo je do greške.

Android 10 uskoro stiže u porodicu Nokia pametnih telefona

24.08.2019 10:13 | 0 Mobile
Android 10 uskoro stiže u porodicu Nokia pametnih telefona


Saopštenje za javnost

Kompanija HMD Global se raduje što može da podeli svoj plan implementacije Android 10 operativnog sistema za celu porodicu Nokia pametnih telefona. Počevši od četvrtog kvartala 2019. godine, ljubitelji Nokia pametnih telefona mogu dobiti nadogradnju softvera Android 10 i uživati u najnovijem Android iskustvu.

Juho Sarvikas, direktor proizvoda u kompaniji HMD Global, rekao je: „Sa dokazanim iskustvom u brzoj isporuci softverskih ažuriranja softvera, Nokia pametni telefoni predstavljaju prvi celokupni portfolio koji je imao koristi od „dvoslovne” nadogradnje sa operativnog sistema Android Nougat na Android Oreo, a zatim na Android Pie. Bili smo najbrži proizvođač koji je izvršio nadogradnju sa Android Oreo sistema na Android Pie u čitavom asortimanu proizvoda. Sa današnjim planom za uvođenje novog sistema, izgleda da ćemo to učiniti to još brže kada je u pitanju nadogradnja sa Android Pie na Android 10. Jedini smo proizvođač koji je 100% posvećen najnovijem Android operativnom sistemu u celom portfoliju. Hvala svima u našim Beta programima koji pomažu da ispunimo naše jedinstveno Android obećanje i koji rade na tome da vaše iskustvo sa Nokia telefonima postaje sve bolje."

Jedinstveno Andorid obećanje kompanije HMD Global osigurava da će vlasnici Nokia pametnih telefona imati dvogodišnje nadogradnje operativnog sistema i trogodišnja bezbednosna ažuriranja.

Izvor: HMD Global

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Glasine ukazuju na postojanje pristupačnog Ryzen 5 3600 procesora sa šest jezgara

Samsungova 'Link to Windows' integracija stiže na više Galaxy telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109