Greška

Došlo je do greške.

Analitičari sugerišu da bi ovogodišnji iPhone-i mogli biti dosadni

14.06.2019 20:30 | 2 Mobile
Analitičari sugerišu da bi ovogodišnji iPhone-i mogli biti dosadni


Apple će kasnije tokom godine objaviti nove iPhone modele, a zasnovano na onome što znamo glavne izmene koje će kompanija implementirati će biti u domenu kamera. Očekuje se da će novi iPhone modeli imati sistem sa tri kamere na poleđini. Izgleda da će ovo bi i najveća izmena koju možemo očekivati.

Prema navodima analitičara kompanije Mizuho Securities, ovogodišnji iPhone-i bi mogli biti donekle dosadni, jer će im nedostajati noviteti. I pored toga, telefoni će biti snažniji od svojih prethodnika, zahvaljujući novom A13 čipsetu. Takođe će biti bolji u kreiranju fotografija, ali izuzev toga do sada nismo čuli previše zanimljivih detalja i karakteristika koje se ističu.

 

Pogledajte još: Nova iPhone linija će imati osnovno skladište od 128GB


Očekuje se da će se Apple držati aktuelnih kobnfiguracija, gde će dva telefona imati OLED ekrane, dok će jedan stići sa LCD ekranom. Pojavili su se i dokazi da će neke funkcije biti uklonjene sa ovogodišnjih modela, a među njima je i 3D Touch.

Prema navodima analitičara: "Očekujemo da će modelima za 2019. godinu nedostajati noviteti. Smatramo da će se iPhone mučiti tokom dve godine, što bi svakako bila neobična i neuobičajena situacija za Apple".

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


TwistedMind Član postova: 5197
Za razliku od prethodnih 7 generacija inovacija?

Samsung odložio objavu Galaxy Folda nakon jula

Xiaomi objavio zvanični video otpakivanja Mi 9T telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109