Greška

Došlo je do greške.

Analitičari predviđaju da će se novi iPhone prodati u 350 miliona primeraka u prvoj godini

26.08.2018 15:52 | 3 Mobile
Analitičari predviđaju da će se novi iPhone prodati u 350 miliona primeraka u prvoj godini


Novi izveštaj analitičara tvrdi da će tri dolazeća iPhone modela kreirati ogroman talas nadogradnje na nove uređaje u periodu od 12 do 18 meseci. GBH Insights izveštava da će tokom navedenog perioda biti isporučeno 350 miliona iPhone-a, a sve zahvaljujući različitosti koju će Apple ponuditi korisnicima.

Prošlogodišnji iPhone-i su se prodavali dobro, ali nisu bili dovoljni da ubede veliki broj vlasnika uređaja na nadogradnju. Razlog ovome je nedovoljna nadogradnja koju je iPhone 8 doneo nad iPhone 7 modelom, kao i visoka cena za iPhone X. To znači da je korisnike odbijala cena najjačeg modela ili nisu imali preterano bitan razlog da zamene svoj stari iPhone modelom iz 8-serije.

 

Pogledajte još: Ovogodišnji iPhone bi mogao imati brže bežično punjenje


Međutim, kako nova linija planira da donese premijum-plus verziju, normalni i budžetski model (prema Apple standardima), sve više korisnika se sprema za nadogradnju svojih starijih iPhone-a, a ovo bi trebalo da kreira novi talas isporuka rušeći dosadašnje rekorde kompanije Apple.

Izveštaj sugeriše da će kupci iz Kine najviše doprineti ovome. Petpostavlja se da u Kini ima 100 miliona iPhone vlasnika, a da 60-70 miliona njih čeka na nadogradnju ili će im biti potrebna nadogradnja u narednih 18 meseci.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Vladan Neregistrovan korisnik
Iskreno i sam cekam novu seriju i najvjerovatnije prelazim na Iphhone sa Samsunga. Nakon s7 i s8 modela, umjesto da uzmem s9 msm da je bolje napraviti promjenu, iako za samsung imam samo reci hvale. A msm da ce ovo biti odlicni telefoni, prije mi je dizajn na iphonu najvise smetao, svaki isti,sa novom serijom to vise nije slucaj, moju paznju imaju.
NevisStarShine Član postova: 1430
Nece, počinje Xiaomi revolucija!

Honor Play je gejming telefon sa GPU Turbo i AI funkcijama

Intel i7-9700K CPU navodno overklokovan do 5.5GHz

10104
10105
10106
10107
10108
10109