Greška

Došlo je do greške.

AMD spreman za objavu Radeon RX 500X serije grafičkih karti

09.04.2018 15:02 | 13 Hardver
AMD spreman za objavu Radeon RX 500X serije grafičkih karti


AMD vrši poslednje pripreme za objavu nove Radeon RX 500X serije grafičkih karti. Na kompanijinom sajtu su osvanule proizvodne stranice za RX 580X, RX 570X, RX 560X i RX 550X modele. U trenutku pisanja vesti, stranica za RX 580X je još uvek prazna, ali se uskoro očekuje objava detalja o dolazećim modelima

Kompanija je u prošlosti imala "D" oznaku, kako bi označila OEM-specifične SKU-ove, sa drugačijim specifikacijama u odnosu na proizvode iz maloprodajnog kanala. Ovoga puta, sa "X" oznakom, AMD sugeriše više performanse.

AMD RX 500X serija bi mogla imati nekoliko poboljšanja, kao što je poboljšan proces proizvodnje, sa povećanim radnim taktom, ili brža memorija ili čak povećanje brzine slično Ryzen XFR modelima.

Izvor: TechPowerUp

morbius Vip member postova: 4286
Citiram korisnika: KreshA zar ne izlazi krajem aprila nova serija Nvidia grafickih? Ona za koju su vijecali da li ce biti 20 ili 11?
Ma kakvi, pre izlaze verovatno samo flagship kartice koje ionako niko ovde neće kupiti.
Kresh Neregistrovan korisnik
Citiram korisnika: morbius Glup potez, baš talentovano glup. Kripto je generalno u buli, stiže ASIC za Ethhash, grafičke u rudnicima će da se prebace na Equihash i CryptoNight valute, al kad im nabiju diff, ja ne vidim kako će da se izbegne scenario poplave tržišta karticama. I šta u toj situaciji AMD nudi? Treću generaciju…
A zar ne izlazi krajem aprila nova serija Nvidia grafickih? Ona za koju su vijecali da li ce biti 20 ili 11?
morbius Vip member postova: 4286
Glup potez, baš talentovano glup. Kripto je generalno u buli, stiže ASIC za Ethhash, grafičke u rudnicima će da se prebace na Equihash i CryptoNight valute, al kad im nabiju diff, ja ne vidim kako će da se izbegne scenario poplave tržišta karticama.
I šta u toj situaciji AMD nudi? Treću generaciju jednih te istih kartica kojih su već puni svi rudnici. Jedino im ide na ruku što ni Nevidia neće imati ništa novo u ponudi sve do kraja leta.
PanonskiNS Član postova: 1155
Daj Navi odmah da se ne zamajavamo. Ide vrelo leto pa je TDP bitan a valja i kopati efikasnije. I neka odmah AMD zacepi 2x višu cenu od idejne. Da bar ima novca za R&D sledeće generacije karti i da one liče na nešto a ne trgovci da maste brke od nestašice. Al sam im rek'o.
Precise Član postova: 513
Ma kakav crni rx 580, daj mi bre više rx vegu amaaaan... Dal su oni normalni?

Nvidia prestaje sa 32-bitnom OS GeForce podrškom ovog meseca

Grand Theft Auto V je sadržaj sa najvećom zaradom ikada

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209