AMD Radeon Software Crimson Edition menja Catalyst Control Center

Restruktuiranje međutim, nije zaustavilo proces promene imena, pa tako RTG već sada gleda kako da potpuno modernizuje softver i drajvere

Eteknix nam donosi neke ekskluzivne informacije iz kompanije AMD, koja se deli na dva entiteta. Kao što je poznato, Radeon Technologies Group je sada potpuno odgovorno za grafičke procesore. Restruktuiranje međutim, nije zaustavilo proces promene imena, pa tako RTG već sada gleda kako da potpuno modernizuje softver i drajvere. Na taj način se pojavio Radeon Software Crimson Edition. Crimson Edition nije ime koje će ostati zauvek. Svaka velika nadogradnja će dobiti novo ime (Catalyst, Omega, Crimson), a Crimson Edition će se pojaviti pre kraja godine. Trenutno je još poznato da će Radeon Software uključivati i novu aplikaciju nazvanu AMD Radeon Settings, a u njoj će se moći pronaći opcije kao što su: game discovery, image quality settings, profile support, driver updates, overclocking, eyefinity configuration i još mnogo toga.
Test: AMD Radeon Fury Nano
amd2_15.jpg
amd3_3.jpg
amd4.jpg
amd5.jpg
amd6.jpg
amd7.jpg
amd8.jpg
amd9.jpg
Izvor: Videocardz
Sve informacije vezane za AMD, možete pogledati na AMD stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi