AMD Radeon memorije stigle u Evropu

Sajt Fudzilla nas izveštava da su dobili potvrdu od AMD-a da su Radeon memorije dostupne u Evropi. AMD je izabrao da uđe na prilično konkurentno tržište sa svojom novom proizvodnom linijom, a nakon uspeha u SAD, ova kompanija je izgleda spremna da osvoji Evropu sa Radeon brendiranim memorijama. Imajući u vidu da

Sajt Fudzilla nas izveštava da su dobili potvrdu od AMD-a da su Radeon memorije dostupne u Evropi. AMD je izabrao da uđe na prilično konkurentno tržište sa svojom novom proizvodnom linijom, a nakon uspeha u SAD, ova kompanija je izgleda spremna da osvoji Evropu sa Radeon brendiranim memorijama. Imajući u vidu da su sada u mogućnosti da ponude i svoje memorije, to znači da AMD može da proda čipset za matičnu ploču, APU, GPU i sada memoriju, što čini veliki OEM paket koji bi u konačnom zbiru mogao da donese nešto nižu cenu za sistem. AMD će ponuditi Radeon R9 gejmer memorije sa frekvencijama do 2400 MHz, i ove memorije sadrže AMP tehnologiju (AMD memory profiles). Radeon memorije bi u najskorije vreme trebalo da se pojave u cenovnicima maloprodaja širom Evrope.
amd radeon memorije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi