Greška

Došlo je do greške.

AMD predstavio Radeon Software Adrenalin Edition

13.12.2017 10:13 | 0 Hardver
AMD predstavio Radeon Software Adrenalin Edition


Saopštenje za javnost
 
AMD je lansirao najsveobuhvatniju verziju svoje napredne softverske platforme – „Radeon Software“. Popularno zvana „drajveri“, nova softverska platforma nosi naziv „Adrenalin Edition“ i dizajnirana je da omogući igračima povezivanje sa prijateljima i zajednicama na društvenim mrežama, bez prekidanja igranja.

Novi „Radeon Software Adrenalin Edition“ donosi potpuno novi „Radeon™ Overlay“ – korisnički interfejs dizajniran tako da omogući gejmerima da prate performanse svog GPU-a, bez napuštanja igre, kako bi optimalno podesili parametre, odnosno podelili svoje igračko iskustvo sa prijateljima.

Nova „AMD Link“ mobilna aplikacija za milione iOS, odnosno Android korisnika, poput drugog displeja omogućava praćenje parametara grafičke kartice i informacija u vezi sa PC-em, kao i povezivanje sa ostalim igračima uz deljenje najuzbudljivijih momenata u omiljenim igrama.

Široki dijapazon mogućnosti, uključujući Radeon Chill, Radeon WattMan, Enhanced Sync i Radeon ReLive, je takođe značajno unapređen, kako bi omogućio potpuno novi nivo igračkog ugođaja.

„Novi „Radeon Software Adrenalin Edition“ nastavlja da postavlja lestvicu veoma visoko, sa svojim izvanrednim mogućnostima, koje omogućavaju igračima širom sveta, povezivanje i razmenjivanje iskustava“, izjavio je Andrej Zdravković korporativni potpredsednik za softver. „Sada igrači mogu da kreiraju sopstveno igračko iskustvo direktno u samoj igri, ili da koriste našu revolucionarnu AMD Link mobilnu aplikaciju da prate igračke performanse na svom telefonu i momentalno da dele svoja igračka dostignuća na društvenim mrežama i platformama za video striming. Dizajnirali smo Adrenalin Edition kao moćni alat za one koji teže igračkom vrhu u okviru svojih prijatelja ili zajednice“.

radeon2_5.jpg

Radeon Overlay: Sveobuhvatan grafički interfejs unutar same igre

Radeon Overlay omogućava igračima da fino podešavaju omiljenu igru i igračko iskustvo, istovremeno prateći, snimajući i deleći svoje igračke veštine i poduhvate, bez potrebe da napuštaju igru. Radeon Overlay omogućava pristup Radeon ReLive, Radeon Chill, Frame Rate Target Control-i (FRTC), Radeon™ FreeSync kao i podešavanju boja, odnosno monitoringu performansi, samo na jedan klik mišem.

AMD Link Mobilna Aplikacija: Poveži se i deli svoje najslavnije igračke momente

Dostupna za Android i iOS platforme, AMD Link mobilna aplikacija je moćan dodatak Radeon Software Adrenalin Edition-u na PC-u. Može da služi kao dodatni displej za podešavanja ili za deljenje i strimovanje sadržaja snimljenog pomoću Radeon ReLive-a. To je takođe i „feed“ za vesti u vezi sa AMD-om, kao i notifikacija kada se pojave novi drajveri.

Radeon Software Osnovne tehnologije: Unapređenje i podizanje performansi

Radeon ReLive: Ponovno proživljavanje uzbuđenja nakon epskih momenata u omiljenim igrama je upravo postalo još lakše sa novim dodatkom za ćaskanje sa prijateljima i zajednicom na servisima kao što je Facebook, Twitch, Mixer, YouTube, Weibo i mnogi drugi.

“Zajednica, pogotovo za strimere, je postala vitalni deo današnje igračke kulture“, izjavio je Leo Olebe, globalni direktor za igre i partnerstva u Facebooku. „Radeon ReLive sa podrškom za Facebook Live Chat omogućava strimerima da se veoma jednostavno angažuju u okviru svoje zajednice i direktno komuniciraju sa svojim pratiocima na Facebooku, tokom samog igranja. Veoma smo uzbuđeni zbog partnerstva sa AMD-om, u misiji da igračima izgradimo zajednicu u kojoj mogu da dele svoje najupečatljivije momente u realnom vremenu.“

Izvor: AMD

Komentari

0 Dodaj komentar

Vrednost litecoina porasla za 5800 procenata tokom ove godine

Prvi telefon sa senzorom otiska ispod ekrana stiže tokom CES 2018 sajma

10203
10205
10206
10207
10208
10209