Greška

Došlo je do greške.

AMD početnički gejming PC za 2022. godinu i 650€ – računar zvani realna želja!

04.02.2022 20:57 | 0 Hardver
AMD početnički gejming PC za 2022. godinu i 650€ – računar zvani realna želja!

 

Danas nije lako doći do računara, naravno onog iole dobrog, koji opravdava uložen novac u smislu dobijene vrednosti u odnosu na neko ne tako davno vreme, kada ste za isti novac mogli dobiti realno bolje performanse i više upotrebne vrednosti. To se ponajviše odnosi na gejming računare.

Korona i kriza nestašice su proizveli današnju situaciju, a u njoj nije lako ni kupcima, ni prodavcima. Prvi moraju potrošiti teško zarađeni novac i kupiti neki iole dobar računar sastavljen od novih komponenti, a ovi drugi treba da sklope i ponude nešto od praktično ničega. Zato je svašta u opticaju od novih, preko novijih polovnih, izraubovanih, ali i starih komponenti. Samo i letimični pogled po oglasima pokazuje koliko je trenutna situacija teška.

Zato danas pokušavamo da vam prikažemo računar koji se realno može nabaviti i predstavlja privremeni početnički gejming PC za početak 2022. godine. Kažemo početak jer u nama tinja nada da je ovo ipak neki prelazni period dok  ne prođe “GPU apokalipsa” i pojeftini tržište grafičkih karti, a neke glasine o tome da će se to i desiti kruže kuolarima proizvođača hardvera, ali nikako da se dese. Čak su i neki domaći distributeri krenuli sa akcijama gotovih računara sa novim modelima grafičkih karti i iole normalnom cenom – makar stidljivo... ali to su sve nagoveštaji!

Zato pogledajte šta smo za vas spremili na današnjem testu

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Rockstar potvrđuje da radi na GTA 6

Reklamni poster Samsung Galaxy S22 telefona izložen u telekom radnji

10203
10205
10206
10207
10208
10209