Greška

Došlo je do greške.

AMD nastavlja ekspanziju u domenu ugradnih platformi

01.03.2019 13:50 | 0 Hardver
AMD nastavlja ekspanziju u domenu ugradnih platformi


U saradnji sa vodećim kompanijama iz sveta ugradnih (embeded) platformi, namenjenih industrijskoj upotrebi, AMD je predstavio niz rešenja koja olakšavaju i ubrzavaju procesiranje vizuelno zahtevnih podataka.

Zajedno sa kompanijama Advantech i Mentor, AMD je lansirao nova rešenja pokretana AMD Ryzen Embedded V1000 procesorima, kako bi tehnologiju mašinske vizije učinili prihvatljivijom širem spektru korisnika ugradnih rešenja. AMD nastavlja unapređivanje otvorenog ekosistema za kooperativnost IoT uređaja i "edge" procesiranja.

Razvijanje "edge" procesiranja i umrežavanja – Na bazi AMD EPYC Embedded 3000 SoC-a, Supermicro, Congatec i IEI su lansirali potpuno nove platforme:

IEI Puzzle series – oslanjajući se na EPYC Embedded 3000 višejezgarni procesor i širinu I/O, omogućeno je pouzdano i brzo upravljanje posvećene mreže UCPE uređaja, uz dodatak SD-WAN servisa u realnom vremenu.

SuperMicro A+ serverske platforme – 5019D-FTN4, odnosno E301-95-8CN4, koriste EPYC Embedded 3000 procesore ciljajući niz mrežnih proizvoda, uključujući vCPE/uCPE, SD-WAN, mrežne sigurnosne uređaje, privatne sisteme u oblaku i ugradni IoT procesing.

amd2_117.jpg


CongatecConga-B7E3A, server-na-Modulu omogućava korisnicima upotrebu mogućnosti centara velikih podata u minijaturnom ugradnom formatu.

Godinu dana nakon lansiranja AMD EPYC Embedded 3000 serije procesora, kao i AMD Ryzen Embedded V1000 familije, uočena je široka ekspanzija i uspešno prihvatanje kroz čitavu industriju, uključujući:

Kasino igre na sreću gde kompanije poput Quixanta, Sapphirea i ostalih, koriste mogućnosti Ryzen V1000 za pokretanje najmodernijih aparata sa 4K displejima;

Tanki klijenti, gde je AMD pouzdani tržišni lider koji pomaže kompanijama da izgrađuju rešenja koja su dizajnirana da pomognu u smanjivanju operativnih troškova i energetske potrošnje, a da pri tome duže budu u eksploataciji, pružajući kvalitativno korisničko iskustvo.

Izvor: AMD

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

TENAA otkriva fotografije Huawei P30 Lite telefona

Cyberpunk 2077 stiže na ovogodišnji E3

  • Povezane teme:
  • amd
10203
10205
10206
10207
10208
10209