Greška

Došlo je do greške.

AMD predstavio drugu generaciju Ryzen PRO i nove Athlon PRO procesore

06.09.2018 19:51 | 0 Hardver
AMD predstavio drugu generaciju Ryzen PRO i nove Athlon PRO procesore


AMD je danas najavio dodatak od četiri nova procesora za svoju Ryzen PRO desktop liniju, nudeći Ryzen druge generacije nivo performansi za profesionalne korisnike. Takođe, predstavljeni su jeftini Athlon modeli za IT profesionalce koji ne žele da žrtvuju sigurnosne funkcije.

Procesori dele iste osnovne specifikacije kao i standardni Ryzen i Athlon modeli, izuzev jedne ključne oblasti, a to je sigurnost. Ryzen PRO i Athlon PRO nude podršku za AMD GuardMI tehnologiju, sa podrškom za Windows 10 Enterprise Security, nudeći ugrađenu AES 128-bit enkripciju i podršku za fTPM/TPM 2.0 funkcije.

AMD-ove sigurnosne opcije poslovnim korisnicima omogućavaju visoku sigurnost sistema, održavajući nisku cenu. AMD funkciju nudi čak i na dvojezgarnom Athlon PRO 200GE modelu iz donjeg segmenta.

amd2_108.jpg


AMD Ryzen PRO i Athlon PRO stižu i sa limitiranom garancijom od 36 meseci, što je tri puta duže od potrošačkih proizvoda i imaće dostupnost od bar 24 meseca nakon objave na tržištu. Ovo obezbeđuje da poslovni korisnici uvek imaju stalan izvor procesora dugo nakon objave.

U poređenju sa postojećim Ryzen PRO procesorima prve generacije, AMD očekuje da će Ryzen PRO procesori druge generacije ponuditi poboljšanje performansi između 10 i 16 procenata, zahvaljujući upotrebi 12nm proizvodnog procesa i arhitekturalnih poboljšanja na Ryzenu druge generacije.

Izvor: Overclock3d

 

Pratite nas i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Honor Play osvojio priznanje 'Best of IFA 2018' za najbolji uređaj na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu

Nokia 9 sertifikovan, nova fotografija pokazuje pet kamera na poleđini!

10203
10205
10206
10207
10208
10209