Greška

Došlo je do greške.

AMD-ov mobilni Vega GPU stiže za nove Apple MacBook Pro notebookove

07.11.2018 09:10 | 0 Hardver
AMD-ov mobilni Vega GPU stiže za nove Apple MacBook Pro notebookove

 

Zajedno sa lansiranjem novog modela MacBook Air laptopa, kompanija Apple je objavila da će 15" modeli MacBook Pro notebookova dobiti opciju konfigurisanja sa Radeon Vega 20 i Vega 16 Mobilnim grafičkim akceleratorima.

Ovim se nastavlja dugogodišnja bliska saradnja AMD-a i Apple-a koji će prvi imati Vega akcelerisani notebook, dok će proizvođači PC notebookova u svojim Windows laptopovima doneti Vega Mobilni GPU kasnije.

AMD Radeon Vega Mobile donosi izvanredne performanse u 3D renderingu, foto i video editingu i ostalim kreativnim aplikacijama, kao i fantastično FullHD gaming iskustvo sa Ultra detaljima, u najmodernijim "AAA", kao i eSport naslovima.


Pogledajte još: AMD se vraća na tržište super kompjutera


Zasnovan na "Vega" grafičkoj arhitekturi, novi mobilni grafički procesor je dizajniran za izvanrednu efikasnost, malo zagrevanja i tih rad u najtanjim ultra-prenosnicima, zahvaljujući korišćenju HBM2 memorije umesto prostorno i termalno zahtevne GDDR5 memorije.

Radeon Pro Vega 20 i Radeon Pro Vega 16 grafički akceleratori sa lakoćom savladavaju i najzahtevnije zadatke modernih softverskih paketa koje koriste kreativci, a zahvaljujući fleksibilnosti nCU (next-gen Compute Units) od kojih su sačinjeni ovi GPU-ovi, igračke performanse prevazilaze bilo šta što je Apple ikada ugrađivao u svoje prenosive uređaje.

Više detalja o Mobilnom Vega grafičkom akceleratoru možete pronaći na zvaničnoj web stranici.

Izvor: AMD

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung ove nedelje prikazuje dizajn i UI svog savitljivog telefona

LG patentirao ekran telefona sa kamerom ispod displeja

10203
10205
10206
10207
10208
10209