Greška

Došlo je do greške.

AMD je objavio novu veliku reviziju Radeon softwera

21.04.2021 11:02 | 0 Hardver
AMD je objavio novu veliku reviziju Radeon softwera


AMD je objavio AMD Radeon Software Adrenalin 21.4.1, sledeće izdanje svog softverskog paketa za AMD Radeon GPU-ove, pružajući gejmerima, stvaraocima i entuzijastima neverovatnu vizuelnu vernost, ultra-odzivno igranje i napredne funkcije za otključavanje punog potencijala njihovog AMD igračkog iskustva.

Razvijen sa igračima na umu, najnovije izdanje AMD Radeon Softwarea donosi moćne nove mogućnosti i opcije za kompletno uranjajuće igračko iskustvo.  Novi Radeon Software  sadrži  AMD Link za Windows, koji omogućava korisnicima da se povežu sa svojim gejming računarom sa drugog Windows PC-a, kao i sa telefona, tableta ili TV-a, kako bi se igrali sa praktično bilo kog mesta. Takođe obezbeđuje ažurirani korisnički interfejs sa nizom poboljšanja upotrebljivosti koje zahtevaju Radeon gejmeri, uključujući prilagođene opcije instalacije i pojednostavljene alatke za snimanje i striming kako bi korisnici mogli lako da uhvate i podele svoje nezaboravne gejming trenutke.

"Obezbeđivanje moćnog hardvera je samo polovina jednačine koja  isporučuje  izvanredna AAA, esports i multiplayer igračka iskustva koja su gejmeri očekivali", rekao je Frenk Azor, glavni arhitekta Gaming Rešenja u AMD-u. "Sa novim AMD Radeon  Software izdanjem, naš cilj je bio da omogućimo gejmerima da otključaju pun potencijal svojih AMD gejming  sistema, omogućavajući im da u potpunosti urone u prelepe, hiper-realistične svetove, lako se oslobode svojih najnovijih bitaka i pobeda, pronađu nove načine da se igraju sa prijateljima i podese svoje gejming iskustvo kako im odgovara."

amd2_198.jpg
 

Odzivno Igranje, Živopisne scene & Kompletno iskustvo

AMD   Radeon Software je  kapija  za otključavanje punog potencijala AMD gejming iskustva, dizajniranog da isporuči odzivno igranje, živopisne vizuelne elemente i kompletan doživljaj za gejmere. Postojeće  mogućnosti  kao što su AMD FreeSync,  AMD Radeon Anti-Lag  i AMD Radeon Boost   isporučuju ultra-visoki broj frejmova u sekundi uz brzu odzivnost u igranju. Funkcije kao što su AMD Radeon Image Sharpening i AMD FidelityFX  omogućavaju neverovatno imerzivne, vizuelno  zadivljujuće  igre. Gradeći na ovim temeljima,  AMD Radeon Software Adrenalin 21.4.1 pruža nekoliko novih i ažuriranih funkcija, uključujući:

  • AMD Link – Besplatna aplikacija za povezivanje gejming računara sa tabletom, telefonom ili TELEVIZOROM – a sada i drugim računarom zasnovanim na   operativnom sistemu Windows – omogućava korisnicima da bilo koji ekran pretvore u gejming mašinu sa praktično bilo kog mesta. Nova funkcija AMD Link Game omogućava   korisnicima  da  pozovu prijatelja da se poveže sa  računarom iz drugog AMD  Radeon sistema da igra  igre koje podržavaju lokalni multiplayer ili režim razdeljenog ekrana. AMD Link takođe nudi 144 FPS (max), više opcije protoka propusnog opsega, podršku  za 5.1  prostorni zvuk, smanjeno kašnjenje protoka do 60 procenata u CS:GO.
  • Pojednostavljeni korisnički interfejs – Na osnovu povratnih informacija zajednice, najnovije izdanje Radeon softvera pruža nekoliko opcija instalacije koje mogu da se prilagode. Gejmeri mogu  da izaberu da urade kompletnu instalaciju ili minimalnu instalaciju sa unapređenim korisničkim interfejsom ili malu instalaciu samo za upravljački program. Dodatne ispravke uključuju poboljšanu traku za pretragu, dostupnost dodatnih statistika igre na kartici "Igre" i još mnogo toga.
  • Prošireno praćenje radnih parametara & tvikovanje – korisnici sada mogu da pregledaju i Radeon grafiku i Ryzen performanse procesora sa jedne lokacije, uključujući CPU iskorišćenost, brzinu kloka, temperaturu, napon, potrošnju energije i brzinu ventilatora, omogućavajući bolju optimizaciju performansi sistema i efikasnost napajanja.
  • Poboljšano snimanje i strimovanje  –  Integrisanje svih postavki snimanja i strimovanja u okviru jedne kartice, novo izdanje AMD Radeon Softwarea nudi poboljšanja upotrebljivosti uređivača scena, poboljšanu funkcionalnost sortiranja i obeležavanja i novi čarobnjak koji će korisnicima na nivou unosa olakšati početak strimovanja.
  • Korekcija nedostatka boja – Prilagodljiva podešavanja omogućavaju korisnicima sa tri glavna uslova nedostatka vida u boji – protanopijom, deuteranopijom i tritanopijom – da dožive igre u živopisnijim detaljima bez ikakvog očekivanog uticaja na performanse.
  • Microsoft  PlayReady AV1 podrška – Podrška za open-source, royalty-free PlayReady AV1 hardverski ubrzani dekoder za grafičke kartice AMD Radeon RX 6000 Series obezbeđuje kvalitetan, zaštićen sadržaj.
  • AMD Crash Defender – Nova funkcija stabilnosti koja obezbeđuje da sistemi "ostanu živi", sačuvaju podatke i potpuno se oporave od potencijalnih začećih ili padova u odabranim scenarijima. Uparen sa amD alatkom za izveštavanje o greškama, Radeon Software može da pruži kompletniju sliku problema koje su prosledili korisnici radi bržeg rešavanja od strane AMD timova za podršku.

Raspoloživost
AMD Radeon Software Adrenalin 21.4.1 možete preuzeti sa AMD Drivers and Support stranice.

Izvor: AMD

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Gigabyte predstavlja dva nova gejming monitora

Apple najavljuje novi Apple TV 4K sa 120Hz osvežavanjem

10203
10205
10206
10207
10208
10209