Amazon predstavio Kindle Oasis

Zakrivljeni dizajn omogućava da premium maske budu magnetski zakačene, a treba istaći da se one ističu visoko-kvalitetnom kožom kao i ugrađenim baterijama.

Nakon Voyage modela stigao je Oasis, Amazonov novi premium e-čitač. Novi dizajn sužava tablet do debljine od 3,4 mm na jednom kraju zadržavajući drugi kraj debljim. Ipak, ovakav “zakrivljeni” dizajn omogućava da premium maske budu magnetski zakačene, a treba istaći da se one ističu visoko-kvalitetnom kožom kao i ugrađenim baterijama. Ovo produžava trajanje baterije i pojednostavljuje punjenje jer možete da čitate na Kindle-u i punite masku u isto vreme.
Druga nadogradnja je pozadinsko osvetljenje gde sada ima deset LED dioda koje osvetljavaju stranu ravnomernije u poređenju sa šest koliko ih ima Voyage. Ekran je i dalje 6-inčni sa identičnim specifikacijama kakve ima Voyage ili Paperwhite. Oasis je ipak lakši, 130 grama spram 180 grama. Amazon Kindle Oasis će koštati 290 evra.
Amazon želi da kupi udeo u HERE mapama
Izvor: BlogGSM

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi