Alcatel PIXI POWER od sada dostupan u Srbiji

Kompanija TCL Communication najavila je danas dostupnost ALCATEL PIXI POWER telefona na srpskom tržištu

Saopštenje za javnostKompanija TCL Communication najavila je danas dostupnost ALCATEL PIXI POWER telefona na srpskom tržištu. Novi pametni telefon donosi trajanje baterije dovoljno u svakoj situaciji, gde god da se nalazite. Dizajniran sa stilom uz moćnu bateriju i kvalitetnu kameru, ALCATEL PIXI POWER namenjen je mladima, kojima je potreban uređaj koji pruža sjajne trenutke dok su u pokretu.  Baterija, snaga je vašaRadite više, igrajte se i pričajte više jer jaka baterija od 5,000mAh to može da izdrži. Uz korišćenje režima za uštedu energije, baterija će trajati još duže. Obezbeđuje sjajne perfromanse tokom 65 sati bez punjenja, 22 sata Wi-Fi surfovanja, 14 sati gledanja videa i 5 dana non stop muzike.  Brzo punjenjeRecite zbogom nervozi zbog nenapunjene baterije, jer kad vam je baterija pri kraju, funkcija brzog punjenja će rešiti sve problem, uz dva puta brže punjenje.  Funkcija eksterne baterije – pomaže kad je potrebnoUz toliku energiju, možete pomoći onima kojima je to neophodno. ALCATEL PIXI POWER može imati funkciju eksterne baterije, dajući vam mogućnost da dopunite bateriju prijatelja kada se baterija na njihovom uređaju isprazni.
alcatel2_5.jpg Kamera – uhvati trenutak  Uhvatite neverovatne trenutke uz sjajnu zadnju kameru od 13 Mpxl. Čak će i noćni selfiji biti svetli i jasni zahvaljujući prednjem blicu. Kada ste napravili snimak, ulepšajte ga uz ekskluzivne alate za editovanje fotografija.  Audio-sjajan zvukNeka muzika u kojoj uživate sjajno zazvuči zahvaljujući naprednoj tehnologiji za audio optimizaciju brenda Arkamys. Zvuk je glasniji i jasniji na svim aplikacijama, muzičkim numerama, video i streaming sadržajima.  Dizajn – herojski stil Svakome je potreban lični pečat. Uz poleđinu koja je u teksturama i uz mnogo boja, ALCATEL PIXI POWER je drugar sa stilom. Cena i dostupnostAlcatel PIXI POWER biće dostupan u Srbiji od 10. juna po ceni od 17.790 dinara (preporučena maloprodajna cena). Izvor: Alcatel

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi