Greška

Došlo je do greške.

Alcatel i Laguna proglasili pobednike literarnog konkursa 'To je bio raspust'

17.10.2018 17:18 | 0 Biznis IT
Alcatel i Laguna proglasili pobednike literarnog konkursa 'To je bio raspust'


Saopštenje za javnost

U prostorijama Delfi knjižare održana je danas dodela nagrada povodom završenog konkursa „To je bio raspust“  koji su kompanije Alcatel, izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare organizovali tokom septembra.

Autori 40 najboljih radova iz cele Srbije nagrađeni su telefonima Alcatel 1X, koji ima mogućnost otključavanja i zaključavanja pomoću prepoznavanja lica i displej od 5,3 inča. Nagrade su uručili članovi žirija, čiji sastav su činili Ljubivoje Ršumović, Uroš Petrović, Jelica Greganović i Zoran Penevski.

Literarni konkurs "To je bio raspust!", trajao je 30 dana i tokom tog perioda pristiglo je 2.543 rada. Žiri je imao težak zadatak i izdvojio je 40 najboljih. Pobednički radovi su objavljeni na portalu www.laguna.rs.

Na dodeli nagrada, u ime kompanije Alcatel, prisutnima se obratila Desi Penčeva, direktorka kompanije Alcatel za Srbiju i Crnu Goru: "Osnovni motiv za projekat koji smo imali sa izdavačkom kućom Laguna i knjižarama Delfi jesu mlade osobe koje su, kao i Alcatel – energične, vesele i pametne. Želeli smo da početak školske godine učinimo interesantnijim i da izazovemo mlade da napišu nešto što će biti dodatno nagrađeno i pohvaljeno. Alcatel jeste kompanija koja proizvodi mobilne telefone, ali ujedno podržava odgovorno korišćenje istih i kroz ovaj projekta smo želeli da mlade ljude izazovemo da izraze svoje misli u formi koja je duža od SMS poruke. Radujem se što je pristiglo dosta radova i čestitam svim dobitnicima i učesnicima."

Predstavnica za medije izadavačke kuće Laguna, Tanja Vučković je rekla: "Organizovali smo različite konkurse do sada, ali ovaj je po mnogo čemu drugačiji! Entuzijazam koji su pokazala deca, ali i nastavnici i roditelji dokaz je da smo uradili pravu stvar. Žiri je imao težak zadatak ali sudeći po avanturama kroz koje su prošli čitajući radove mališana, odlično su se proveli, jer su za nekoliko dana bili na više od dve i po hiljade raspusta. Radujemo se i budućoj saradnji na zadovoljstvo najmlađih."

Izvor: Alcatel

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


SBB EON – ozbiljno unapređenje digitalnih TV i internet usluga

Xiaomi zvanično potvrdio da će Mi Mix 3 imati 5G podršku i 10GB RAM-a

10604
10605
10606
10607
10608
10609