Akcije Alphabeta rekordno visoke nakon dobrih testova Google Pixel telefona

Izgleda da su investitori ozbiljno uzeli u obzir pozitivne kritike koje su u prethodnih nekoliko dana osvanule na tehnološkim sajtovima za Google Pixel telefone

Izgleda da su investitori ozbiljno uzeli u obzir pozitivne kritike koje su u prethodnih nekoliko dana osvanule na tehnološkim sajtovima za Google Pixel telefone, pa je veliku korist imao Alphabet Inc. Juče kada se berza otvorila akcije Alphabet Inc su vredele 814 dolara, a kad je zatvorena vredele su 821 dolar. To je već dobar učinak sam po sebi, ali ono što je privuklo pažnju je da su akcije usred objave pozitivnih recenzija širom interneta imale rekordno visok nivo od 828 dolara.
Bloomberg navodi da je glavni pokretač povećanja vrednosti akcija matične kompanije Alphabet, dobre recenzije za Google Pixel telefone. Iako će telefoni biti dostupni za kupovinu tek od sutra, izgleda da investitori već vide korist od njih. Google Pixel i Pixel XL telefoni spadaju među najbolje koji će biti dostupni do praznika, ali ostaje da se vidi u kojim količinama će biti prodati.
Trajanje baterije Google Pixel telefona je veoma dobro
Izvor: Bloomberg

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi