Akcija LED Philips televizora u Gigatronu

Kompanija Gigatron počela je akciju pod nazivom "LED za svakoga", u kojoj možete naći Philips-ov LED televizor na velikom sniženju. Naime, radi se o PHILIPS 40PFL3008H modelu dijagonale 40 inča, koji je kako Gigatron poručuje, sada dostupan svakome. 7.000 dinara je popust na ovaj model iz LED serije, živopisnih

Kompanija Gigatron počela je akciju pod nazivom “LED za svakoga”, u kojoj možete naći Philips-ov LED televizor na velikom sniženju. Naime, radi se o PHILIPS 40PFL3008H modelu dijagonale 40 inča, koji je kako Gigatron poručuje, sada dostupan svakome. 7.000 dinara je popust na ovaj model iz LED serije, živopisnih boja i sjajnog dizajna. Ovaj model poseduje USB port koji vam omogućava gledanje vaših omiljenih filmova i serija iz kolekcije, kao i pauziranje i snimanje materijala. Ponuda je dostupna u svim Gigatron prodavnicama, a cena televizora u toku ove ponude/akcije je 49.990 rsd.  Akcija traje do isteka zaliha. Za više informacija posetite ovaj link.
philips led akcija gigatron

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi