Adobe objavio svoj prvi video editor za Android

Adobe je počeo da obraća više pažnje na Android, a to se nastavilo ovih dana objavom Premiere Clipa, prvog video editora kog su doneli na Google-ovu platformu

Adobe je počeo da obraća više pažnje na Android, a to se nastavilo ovih dana objavom Premiere Clipa, prvog video editora na Google platformi. Premiere Clip za Android je gotovo identičan Premiere Clipu za iOS koji je objavljen u ovo vreme prošle godine. Lak je za korišćenje, ali i iznenađujuće sposoban video editor koji vam omogućava da sastavljate snimke, podešavate njihov izgled i stavljate muziku preko njih. Za one koji ne žele previše da rade na uređivanju, aplikacija takođe može da sastavi automatski video klipove, i spoji vaše fajlove sa jednom od ugrađenih numera u pozadini.
Baš kao i na iOS platformi, neke od najimpresivnijih funkcija Clipa dolaze iz intergacije sa drugim Adobe aplikacijama. Iako nema velikih izmena u objavi ove verzije Clipa, njegov dolazak na Android je ključan korak za Adobe. Adobe pokušava da načini mobilne alatke koje su važne za kreaciju kao i njihove desktop aplikacije, a ovo je prvi put da donose video obradu na Android.
Microsoft odustaje od Android aplikacija za Windows 10, linkovi za Project Astoria ne rade više
Izvor: TheVerge

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi