Adobe Ink pametna olovka i Line pametni lenjir u prodaji

Adobe je pustio u prodaju svoj prvi hardver. U pitanju su Adobe Ink i Adobe Line. Uređaji su komplementarni sa novim iPad aplikacijama (Sketch, Line i Photoshop Mix), kao i međusobno.

Adobe je pustio u prodaju svoja prva dva parčeta hardvera. U pitanju su Adobe Ink i Adobe Line. Uređaji su komplementarni sa novim iPad aplikacijama (Sketch, Line i Photoshop Mix), kao i međusobno. Funkcionišu kao neka vrsta pametne olovke i pametnog lenjira, omogućavajući crtanje direktno na iPad uređaju, uz veliku preciznost. Ink i Line su premium proizvodi, sa čvrstim i vizuelno primamljivim dizajnom. Kreirani su od matiranog aluminijuma. Olovka ima vrh osetljiv na pritisak, povezuje se preko Bluetootha i ima LED svetlo na vrhu. Kada je lenjir u pitanju, on je opremljen kapacitivnim tačkama na oba kraja, što omogućava aplikacijama da detektuju njegovu poziciju na iPadu. Cena Adobe Ink i Line uređaja iznosi 200 dolara i dostupni su od ovog meseca.Izvor: Pocket-lint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi