Adobe dodaje fajl i font sinhronizaciju za Creative Cloud

Adobe je konačno počeo da dodaje, dugo očekivanu, fajl i font sinhronizaciju za Creative Cloud pretplatnike. Ipak, neće svi biti u prilici da nove funkcije dobiju istovremeno. Prema zamisli kompanije Adobe, korisnici koji žele da koriste nove funkcije ove desktop aplikacije, moraju prvo da podnesu zahtev za rani pristup.

Adobe je konačno počeo da dodaje, dugo očekivanu, fajl i font sinhronizaciju za Creative Cloud pretplatnike. Ipak, neće svi biti u prilici da nove funkcije dobiju istovremeno. Prema zamisli kompanije Adobe, korisnici koji žele da koriste nove funkcije ove desktop aplikacije, moraju prvo da podnesu zahtev za rani pristup. Članovi saCreative Cloud liste za rani pristup će imati prioritet u dobijanju odobrenja za korišćenje novih funkcija pre svih ostalih. Novi apdejt omogućava korisnicima sinhronizaciju kreativnog sadržaja sa cloudom, kao i održavanje sadržaja ažuriranim na svim platformama. Takođe, biće moguće učitavanje fajlova sa veba i pristup sadržaju sa bilo kog mesta. Korisnici će dobiti i Typekit fontove, koji se mogu sinhronizovati sa računarom jednim klikom. Zahtev za rani pristup sadržaju se može popuniti ovde.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi