Greška

Došlo je do greške.

Adata širi svoju ponudu proizvoda na monitore, laptopove i gejming PC

24.12.2019 20:25 | 0 Hardver
Adata širi svoju ponudu proizvoda na monitore, laptopove i gejming PC


Kompanija Adata trenutno u navećoj meri prodaje memorijska rešenja, kao što su SSD-ovi i DRAM. Međutim, kompanija planira da od 2020. godine promeni taktiku. Za početak, Adata želi da počne sa prodajom većeg broja proizvoda koji će biti deo kompanijine Xtreme Performance Gear linije (XPG).

XPG će tako u ponudi imati nove proizvode, poput monitora, laptopova, gejming računara i kućišta za PC. Adata planira da prigrabi novi segment tržišta i pozicionira se kao snažan brend za PC gejming proizvode. Više detalja o novoj liniji proizvoda će biti poznato tokom CES 2020 sajma, ali su dostupne informacije šta će činiti tu liniju.

Za početak, XPG linija će nuditi laptop pod nazivom Xenia 15. U pitanju je 15.6-inčni gejming laptop sa 1080p IPS ekranom i Intel Core i9 procesorom devete generacije. Tu je i gejming PC pod nazivom XPG Gaia - mini PC od pet litara sa jednim PCIe slotom za grafičku kartu.

 

Pogledajte još: ADATA najavljuje XPG Hunter DDR4 memorijske module visokog kapaciteta


Očekuje se i novi monitor, pod nazivom Photon, koji ima 27-inčni panel sa PixelDisplay-evom Vivid Color Eye-Safe Display tehnologijom, koja blokira plavo svetlo. Kada su u pitanju kućišta, XPG Volta model je cilindrično kućište, kreirano od premijum materijala kao što su metal i kaljeno staklo. Moći će da uskladišti E-ATX matičnu ploču i vodeni sistem hlađenja.

Na kraju, XPG će imati dva koncepta RGB DDR4 memorijskih modula, sa brzinama do 4800MHz i kapacitetom do 32GB po DIMM-u.

Izvor: TechPowerUp

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Realme će tokom 2020. predstaviti svoju prvu fitnes narukvicu (video)

Posetili smo: Schaffhausen Institute of Technology (video)

10203
10205
10206
10207
10208
10209