Greška

Došlo je do greške.

Acronis omogućava servis provajderima prvu kompletnu industrijsku ponudu za sajber zaštitu

05.05.2020 19:26 | 0 Software/Web
Acronis omogućava servis provajderima prvu kompletnu industrijsku ponudu za sajber zaštitu


Saopštenje za javnost

Acronis, globalni lider  u sajber zaštiti, najavio je danas dostupnost „Acronis Sajber Zaštite“ novog inovativnog rešenja za sajber zaštitu koje integriše sigurnosne kopije, oporavak od katastrofe, anti-malver sledeće generacije, sajber-sigurnost i alate za upravljanje u jednu uslugu Acronis Sajber Zaštita eliminiše kompleksnost, poboljšava produktivnost i omogućava davaocima usluga da efikasno postave sekjuriti kao centralnu tačku svog portfolija, obezbeđujući da njihovo poslovanje može da ispuni očekivanja klijenata vezano  za zaštitu podataka, aplikacija i sistema.

Primarni izazovi sa kojima se susreću pružaoci usluga su složenost,neadekvatna zaštita i niska produktivnost. Nedostatak integracije između peč rešenja vendora koja koriste za izgradnju njihovih usluga smanjuje sigurnost, otežava obuku zaposlenih, produktivnost i korišćenje, uz sve to povećavajući troškove podrške i licenciranja kod mnogih pružaoca usluga i dobavljača. Acronis Sajber Zaštita menja igru omogućavajući pružaocima usluga jedinstveno rešenje za pravljenje rezervnih kopija, anti-malver softvera, sekjuriti, i mogućnost upravljanja na krajnjim tačkama kao što su, procene ranjivosti filtriranje URL-ova i upravljanje ispravkama.

Ove integrisane sposobnost i stvaraju nove mogućnosti pružaocima usluga da isporuče poboljšanu sajber sigurnost. Pomoću Acronis Sajber Zaštite, pružaoci usluga mogu da proaktivno deluju i izbegnu sajber napade, minimizuju vreme zastoja, omoguće brz i lak oporavak i automatizuju konfiguraciju zaštite klijenata kako bi se suprotstavili najnovijim saber pretnjama. Rezultat su poboljšane marže, bolji profit, lakše dostizanje SLA usglašenosti, bolje performanse i rast poslovanja, sve to uz niže troškove.

AV-Test.org.- ugledni nemački institut za bezbednost poznat po rigoroznom testiranju bezbednosnih rešenja za malvere, pokrenuo je pretprodajnu verziju Acronis Sajber Zaštite u martu 2020. na računaru koji koristi operativni sistem Windows 10 Professional.

AV-Test je testirao ujedno status i dinamiku stope detekcije Acronis Sajber Zaštite, skenirajući skup od 6.932 malicioznih Windows fajlova.„Acronis“ je postigao savršeni učinak sa verifikovanom 100% stopom detekcije. Acronis je takođe dao savršen rezultat u laboratorijskom fals-pozitivnom testiranju, pružajući nula lažnih pozitivnih testova. Više informacija o testiranju i nalazima je dostupno ovde.

Acronis priznaje da je čak i sa ovim rezultatima testa i poboljšanom sveobuhvatnom zaštitom, nemoguće postići 100% zaštitu u svakom trenutku. Ukoliko se pretnja provuče kroz bezbednosne mere, Acronis Sajber Zaštita pruža najbolji kontinuitet poslovanja kako bi se osigurao brz povraćaj pogođenih podataka, aplikacija i sistema.
 
Pomoć pružaocima usluga da osiguraju rad na daljinu usled pandemije COVID-19

Acronis je brzo razvio sveobuhvatan set funkcija za Acronis Sajber Zaštitu kako bi se pružaoci usluga i njihovi klijenti neometano i bezbedno suočili sa izazovima današnjih zahteva u radu na daljinu što uključuje:

  • Pomoć u finansijama: Mogućnost pauziranja u plaćanju za klijente uz očuvanje njihovih rezervnih kopija; lansiran je Acronis CyberFit Financing and promotions do  31. Jula 2020. Bez dodatnih troškova za za Acronis Sajber Zaštitu i Acronis Cyber Backup za nove klijente.
  • Pomoć u zaštiti zaposlenih: Omogućena je glasovna kontrola bez dodira za daljinsko povezivanje sa kancelarijskim mašinama za kranje korisnike; Sigurnosna upozorenja  iz Acronis operativnih centara za sajber zaštitu koja se odnose na COVID-19.
  • Za rad na daljinu i korisnike: Ustaljeni obrazci sa bezbednim planovima zaštite za udaljene radne uređaje; prilagođeni VPN pristup,sigurna sinhronizacija datoteka i deljenje integracije,daljinsko brisanje podataka.

acronis2_3.jpg


Industriji je potrebna ujedinjena, moderna sajber zaštita


„Tradicionalna rezervna rešenja su neupotrebljiva jer nisu dovoljno pouzdana a tradicionalne antivirus aplikacije ne štite podatke od savremenih sajber pretnji. Nasleđena rešenja više nisu u stanju da se izbore sa opasnostima sa kojima se suočavaju današnje kompanije“, reči su osnivača i generalnog direktora Acronisa, Sergueia Beloussova. „Pružaoci usluga moraju ponuditi svojim klijentima integrisanu sajber zaštitu koja pokriva svih pet vektora sajber zaštite: bezbednost, pristupačnost, privatnost,autentičnost i sigurnost. „Uz Acronis Cyber Protect servis provajderi imaju mogućnost da isporuče rešenja koja osiguravaju da njihovu klijenti budu #CyberFit i spremni da se suoče sa svim novim pretnjama njihovim podatcima, aplikacijama u sistemima“.

Christophe Bertrand, stariji analitičar u Enterprise Strategy Group, objašnjava: „Kao što pokazuju rezultati nedavne studije Enterprise Strategy Group, o kompanijama koje pružaju servis. Industrija servis provajdera očajnički ima potrebu za digitalnom transformacijom u najnoviju generaciju sajber sekjuriti usluga, zamenjujući zastarela rešenja modernom, integrisanom ponudom. Smanjivanjem troškova usuga kao i sa novim mogućnostima za prihodovanje  U kombinaciji sa najnovijim sajber rešenjima, klijenti će biti opremljeni za uspeh u 2020 godini i nadalje.“

Acronis Cyber Protect je demonstracija snage integracija. On sadrži jedan objedinjeni model licenciranja, jedan pomoćni paket, jednu konzolu za upraljanje, jedan korisnički interfejs i visok stepen integracije među uslugama - deljenje podataka i automatizacija akcija radi značajnog poboljšanja bezbednosnog aspekta krajnjih korisnika i uređaja.

„ Jedinstvena integracija zaštite podataka i sajbersekjuritija u Acronis Cyber Protect omogućava Ingram Micro Cloudu da zadovolji potrebama za sajber zaštitom, servis provajderima, malim i srednjim kompanijama", rekao je Tim Fitzgerald, podpredsednik, Cloud Channel Sales, Ingram Micro.

„Acronis je među kompanijama na samom vrhu za integrisanu zaštitu podataka i sajber zaštitu' , kaže je Phil Goodwin,direktor za istraživanje, Infrastrukturne sisteme, u kompaniji Platforms and Technologies Group, IDC. „Mi verujemo da je Acronis Cyber Protect jedan od najsveobuhvatnijih pokušaja pružanja usluge zaštite podataka i sajber sigurnosti do sada“.

„Uzbuđeni smo zbog lansiranja Acronis Cyber Protect“, kaže: Nick Keene, inženjer prodaje u Synapsys, „Acronis Cyber Protect je odličan proizvod a imati unificirani proizvod sa jednim agentom i interfejsom napraviće veliku razliku na našem tržištu. Ovo bi trebalo da promeni igru u potpunost“.

Acronis Cyber Protect širi svoju dostupnost kompanijama širom sveta, lokalna izdanja su planirana za izdavanje u drugoj polovini 2020. godine. Do tada svaki klijent može koristiti prednosti Acronis Cyber Clouda u svojim uslugama. Prilagođena verzija rešenja je planirana za treći kvartal u 2020. godini.

Dostupnost i Promocije
Posetite https://www.acronis.com/en-us/business/cyber-protect/ da se registrujete onlajn ili zatražite kompletnu Trial verziju.

Da bi podržao poslovanja tokom COVID-19 pandemije, Acronis Cyber Protect je dostupan po istoj ceni kao i Acronis Cyber Backup Cloud za sve servisne provajdere do 31 jula 2020.

Izvor: Acronis

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Patent pokazuje kako bi mogao izgledati prvi Xiaomi telefon sa in-display kamerom

Predstavljen Huawei MatePad T8 tablet

10504
10505
10506
10507
10508
10509