Greška

Došlo je do greške.

Acronis kupuje DeviceLock kako bi poboljšao svoj rastući portfolio rešenja za sajber bezbednost

15.07.2020 14:00 | 0 Biznis IT
Acronis kupuje DeviceLock kako bi poboljšao svoj rastući portfolio rešenja za sajber bezbednost


Saopštenje za javnost

Acronis, globalni lider u sajber zaštiti, najavio je danas akviziciju DeviceLock, Inc., vodeće kompanije u domenu softvera za prevenciju curenja podataka sa endpoint uređaja i kontrolu portova za preduzeća i državne institucije širom sveta. Kao deo dogovora, DeviceLock postaje pridružnica koja je u potpunosti u vlasništvu Acronisa.

Nedvosmisleni lider u endpoint prevenciji gubitka podataka (Data Loss Prevention, DLP) koji štiti čak 4 miliona računara u preko 5,000 organizacija širom sveta, DeviceLock uživa poverenje širokog kruga korisnika iz različitih oblasti poslovanja, uključujući i bankarski i finansijski sektor, medicinske i farmaceutske kompanije, vladin i odbrambeni sektor, proizvodnju i maloprodaju.

DeviceLock DLP je dizajniran da curenje podataka zaustavi na samom izvoru, obzirom da je čak dve trećine ozbiljnih incidenata ovog tipa uzrokovano od strane zaposlenih, saradnika i posetilaca - bilo kroz nenamerne greške ili zlu nameru. DeviceLock rešenja pružaju najvišu klasu zaštite vrednih podataka od ovih ozbiljnih internih pretnji. Akvizicija ovih novih mogućnosti će pomoći Acronisu u misiji da svakom preduzeću pruži sajber zaštitu svetske klase.

Acronis je integrisati DeviceLock tehnologije u Acronis Cyber Platform rešenje, a novi servisi će biti dostupni u okviru Acronis Cyber Cloud Solutions portala.

Zajedno sa punim DeviceLock DLP paketom, Acronis će klijentima i partnerima ponuditi jednostavan i povoljan pristup zaštiti curenja podataka sa korporativnih Windows i Mac računara, virtuelizovanih Windows sesija i aplikacija, pokrivajući Pet Vektora Sajber Zaštite - sigurnost, dostupnost, privatnost, autentičnost i bezbednost (SAPAS) svih podataka, aplikacija i sistema.

 

Pogledajte još: Acronis omogućava servis provajderima prvu kompletnu industrijsku ponudu za sajber zaštitu


“Dodavanjem DeviceLock rešenja u naš portfolio proizvoda i servisa namenjenih sajber zaštiti, našim partnerima i klijentima pružamo jednostavan način da isporuče jedinstven nivo  funkcionalnosti među endpoint DLP rešenjima i to po povoljnoj ceni” rekao je Sergej “SB” Belousov, osnivač Acronisa i izvršni direktor kompanije.  “Kako bismo dodali još mogućnosti našim postojećim rešenjima, pored internog razvoja razmatramo i akvizicije drugih vodećih rešenja. Svet IT bezbednosti se konstantno menja, a mi smo rešeni da razvijamo naša rešenja kako bi pratila sve promene na ovom dinamičnom tržištu. ”

Acronis vidi vrednost u ponudi DeviceLock servisa svojoj zajednici od 50.000 IT partnera, omogućujući pružaocima usluga bolje ispunjavanje potreba svojih klijenata u domenu zaštite podataka. Acronisova sposobnost da se prilagodi infrastrukturi na bilo kojoj lokaciji, budžetu i scenariju korišćenja, obezbeđuje im najbolju kontrolu i fleksibilnost u pružanju sajber zaštite putem Acronis Cyber Protect rešenja. Acronis planira da nastavi sa unapređenjem svojih proizvoda namenjenim sajber bezbednosti i dodavanjem mogućnosti traženih od strane klijenata i partnera.

“Integracijom sa Acronisom u stanju smo da ubrzamo inovacije svojih proizvoda, proširimo svoj distributivni kanal i iskoristimo postojeće tehnologije kako bismo ispunili potrebe klijenata” rekao je Ashot Oganesyan, DeviceLock osnivač i CTO. “Sa znanjem stečenim skroz skoro četvrt veka iskustva u pružanju usluga u domenu kontrole uređaja i endpoint prevencije curenja podataka, sigurni smo da će ova akvizicija zaštititi milione novih korisnika i osigurati bezbednost i zaštitu podataka širom sveta.”

Izvor: Acronis

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Far Cry 6 stiže 18. februara naredne godine

Dostupna je iOS 14 javna beta

10604
10605
10606
10607
10608
10609