Greška

Došlo je do greške.

Acronis nudi rešenje za kolaboraciju bez naknade tokom pandemije koronavirusa

20.03.2020 09:05 | 0 Biznis IT
Acronis nudi rešenje za kolaboraciju bez naknade tokom pandemije koronavirusa


Acronis, koji je jedna od vodećih kompanija na polju sajber zaštite, objavio je da kao odgovor na trenutnu pandemiju koronavirusa, omogućava da Acronis Cyber Files Cloud bude besplatan za sve provajdere usluga do 31. jula 2020. godine. Na ovaj način kompanija pomaže svojim klijentima da brzo pređu na daljinski rad uz istovremeno održavanje vitalnih podataka. Acronis Cyber Files Cloud je bezbedno rešenje za sinhronizaciju i deljenje datoteka preduzeća.

Dok se globalno poslovanje prilagođava okruženju i radu na daljinu, kao odgovor na COVID-19, klijenti računaju na provajdere usluga koji će im pomoći da se prilagode situaciji. Acronis je svestan izazova sa kojima se suočavaju provajderi usluga kako bi obezbedili sigurno okruženje za saradnju i nudi rešenje koje se može implementirati tokom epidemije bez ikakvih troškova. Pružaoci usluga mogu ispuniti potrebe svojih kupaca bez preuzimanja dodatnih finansijskih opterećenja ili povećanja operativnih troškova.

Pored toga, Acronis nudi video snimke i dokumentaciju za pomoć provajderima usluga da obuče svoje klijente i njihove krajnje korisnike i da im se pridruže.

 

Pogledajte još: Acronis kupio 5nine za poboljšanje upravljanja u cloudu i sigurnost


"Svet se dramatično promenio tokom poslednjih nekoliko nedelja i dana, dok svi odgovaramo na pandemiju COVID-19. Dok se organizacije prilagođavaju novim normalama - i lično i profesionalno - Acronis želi da stavi do znanja svojim partnerima da smo ovde da ih podržimo", rekao je Gaidar Magdanurov, šef kompanije Acronis za kibernetiku i COO.
 
Partneri kompanije Acronis, koji traže dodatne detalje o ulaganjima resursa, trebalo bi da se obrate menadžerima njihovih naloga.

Izvor: Acronis

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama  Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Testirali smo Samsung Galaxy S20 Ultra (video)

Nokia 8.3 5G predstavljen sa Snapdragon 765G čipsetom, ZEISS kamerama

10604
10605
10606
10607
10608
10609