Greška

Došlo je do greške.

Acronis i FK Liverpul sarađuju na sajber bekapovanju i skladištenju podataka

20.12.2019 17:25 | 0 Biznis IT
Acronis i FK Liverpul sarađuju na sajber bekapovanju i skladištenju podataka


Kompanija Acronis, globalni lider u sajber zaštiti, najavila je višegodišnje partnerstvo sa fudbalskim klubom Liverpul, a postala je zvanični globalni partner kluba za Global Cyber Backup and Storage.

Partnerstvo će omogućiti da Acronis za FK Liverpul obezbedi inovativna cyber backup i cloud rešenja za podatke, aplikacije i sisteme. Acronis će klubu pružiti sredstva da zadovolji pet vektora sajber zaštite - bezbednost, pristupačnost, privatnost, autentičnost i sigurnost (SAPAS) kako bi efikasno upravljao svojim poslovanjem.

Ova saradnja je objavljena tokom Acronis #CiberFit dana, održanog na matičnom terenu kluba u Liverpulu 19. decembra 2019.

acronis2_2.jpg


Acronis je uspostavio sportska partnerstva sa partnerima u različitim sportovima, uključujući fudbal, bejzbol i trke Formule 1. Acronis je već deo Fenway Sports Group familije i sveta sporta, kroz svoje trenutno partnerstvo sa Boston Red Sox i Roush Fenway Racing

Acronis pomaže ovim timovima da postanu #CyberFit pružanjem jednostavne, efikasne i sigurne sajber zaštite za poslovna okruženja sa kritičnim podacima. Ova rešenja dizajnirana su da bezbedno čuvaju i omogućavaju pristup svim podacima, aplikacijama i sistemima, kao i da značajno poboljšavaju efikasnost klubova u upravljanju podacima.

Izvor: Acronis

Lenovo IdeaPad S340 14API – AMD juriš na lagane notebookove (video)

EMUI interfejs je sada dostupan na preko 10 miliona uređaja globalno

10604
10605
10606
10607
10608
10609