Acer spaja PC i R&D odeljenja

Acer, u svojoj tranziciji koja uključuje izbor novog CEO-a kompanije, navodno planira i da integriše svoje PC i odeljenje za istraživanje i razvoj (R&D). Na rukovodeće mesto ovog spojenog odeljenja bi trebalo da dođe Džekson Lin, aktuelni CTO sektora za istraživanje i razvoj. Ovi podaci dolaze sa sajta Dig

Acer, u svojoj tranziciji koja uključuje izbor novog CEO-a kompanije, navodno planira i da integriše svoje PC i odeljenje za istraživanje i razvoj (R&D). Na rukovodeće mesto ovog spojenog odeljenja bi trebalo da dođe Džekson Lin, aktuelni CTO sektora za istraživanje i razvoj. Ovi podaci dolaze sa sajta Digitimes, a navodi se i da će planovi biti potvrđeni na Acerovoj konferenciji 21. januara. Acer za sada nije zvanično potvrdio pomenute navode, tvrdeći da ništa ne zna o ovoj integraciji. Izvori upoznatu sa Acerovim planovima tvrde da Acer pokušava da dokaže svoju privrženost odeljenju za istraživanje i razvoj, te da želi da ovom akcijom privuče dodatne R&D talente sa strane.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi